Muntatge de fotos de primer pla de Coto Matamoros i, de fons, una imatge de l'actriu Itziar Castro, en blanc i negre, amb un llaç negre al costat
GENT

Coto Matamoros falta el respecte a Itziar Castro comparant-la amb un animal

Coto Matamoros s'ha burlat d'Itziar Castro i ha publicat un missatge que ha revolucionat les xarxes socials

Feia un temps que desapareixia Coto Matamoros de la crònica social, però ha tornat a donar de què parlar per un greu comentari. El germà de Kiko Matamoros s'ha burlat d'Itziar Castro a través de la xarxa social X. Ha publicat un missatge ofensiu i ha comparat l'actriu amb un animal.

Coto Matamoros sempre s'ha caracteritzat per sembrar polèmica allà on va. El problema és que ara ha creuat els límits i ha escrit una frase ofensiva sobre Itziar Castro. S'ha fet ressò de la trista notícia a la mort de l'actriu i ha escrit: “La dansa de les balenes geperudes”.

Coto ha creuat tots els límits, tot i que alguns dels seus seguidors han comès l'error d'aplaudir la seva falta de respecte. Hem de deixar clar que aquest succés és un cas aïllat. Hi ha moltes personalitats conegudes que s'han llançat a les xarxes per lamentar la pèrdua de la protagonista de Vis a Vis.

Coto ha tingut molts problemes als mitjans i fa temps que va desaparèixer de la petita pantalla. La seva última entrevista va ser a Sálvame Deluxe i va fer unes declaracions en contra del col·lectiu LGTBI que va obligar Jorge Javier Vázquez a abandonar el programa. A partir d'aquell moment va declarar la guerra a Telecinco i s'ha dedicat a llançar acusacions sobre les cares de Mediaset.

Posat d'Itizar Castro a la roda de premsa d'Operación Triunfo
Itziar Castro ha mort als 46 anys | RTVE

Coto Matamoros es burla d'Itziar Castro

Itziar Castro ha mort als 46 anys a causa d'una fallada cardíaca mentre nedava en una piscina. El món de l'espectacle està consternat, però de moment no hi ha gaires detalls. L'entorn guarda silenci i n'ha estat el representant l'encarregada de revelar el motiu de la mort.

Captura d'Itziar Castro en Reacció a Cadena
Itziar Castro ha deixat una empremta inesborrable | Mediaset

Tot i que el públic s'ha quedat sense paraules, Coto ha decidit comentar la notícia en un to completament inapropiat. No és la primera vegada que comet una errada d'aquestes característiques.

Kiko Matamoros ha patit moltes vegades les decisions del seu germà. De fet, l'última vegada que Coto va ser a Telecinco pretenia demanar perdó a Kiko i parlar-ne bé d'ell. El problema és que cap programa no li va comprar aquesta informació i va pensar que l'única manera de cridar l'atenció era llançar noves acusacions.