Muntatge de fotos de Chenoa amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Miguel Sánchez Alzines amb rostre mig somrient
GENT

Chenoa torna a recordar-se de Miguel Sánchez en un moment clau per a ella

Després de mesos guardant silenci, Chenoa ha concedit una nova entrevista on ha parlat, entre altres coses, del seu exmarit

Chenoa torna a recordar-se de Miguel Sánchez Encinas quan està vivint el seu millor moment a l'àmbit laboral. Fa uns dies, la cantant va concedir una entrevista a El País on ha parlat, entre altres coses, de la seva separació dolorosa.

Avui dia, l'artista s'ha convertit en una de les grans estrelles de la pantalla petita. I tot gràcies a la seva tasca com a presentadora dins de la nova edició d'OT a Amazon Prime Video i a la seva participació en el programa d'Antena 3, El Desafío.

Tanmateix, fa uns mesos, Chenoa va passar per un dels moments més durs de la seva vida. A principis de novembre de 2023, ¡Hola! va confirmar que la cantant havia trencat el seu matrimoni amb l'uròleg tan sols un any i mig després de donar-se el 'sí, vull'.

Captura de Chenoa a la promoció de la tercera temporada del Desafiament d'Antena 3
Chenoa està passant per un dels seus millors moments, professionalment parlant | Atresmedia

Al principi, es va parlar que darrere d'aquest divorci s'amagaven dos motius de pes. D'una banda, es trobarien les presumptes “dificultats a la convivència” entre ella i el metge. Però la possible “existència de terceres persones” aviat es va convertir en un dels principals temes de conversa a la televisió.

Rumors que van ser totalment desmentits per l'artista. Des de llavors, i malgrat la delicada situació per la qual estava passant, Chenoa va decidir centrar-se en la seva carrera professional i no parlar públicament sobre el tema. Fins ara.

Durant la seva última entrevista, la cantant no ha tingut objeccions a parlar sobre diversos aspectes de la seva vida personal. Moment en què no ha pogut evitar recordar el seu exmarit, Miguel Sánchez Encinas.

Chenoa ha compartit amb aquest mitjà de comunicació com ha aconseguit afrontar la seva separació. A més, ha revelat el motiu pel qual no ha plorat durant aquest procés: “Dosifico molt el meu dolor”.

Muntatge de Miguel Ángel Sánchez Alzines al costat de Chenoa
Chenoa parla sobre la seva ruptura amb Miguel Sánchez Encinas a la seva nova entrevista | GTRES, e-noticies.cat

Chenoa es recorda de Miguel Sánchez Encinas durant la seva darrera entrevista: “No em permeto patir del tot”

Chenoa ha assegurat durant la seva entrevista amb El País que, després de la separació de Miguel Sánchez Encinas, no ha plorat. Malgrat ser un dels moments més durs de la seva vida:

“Jo dosifico molt el meu dolor, no em permeto patir del tot. Em vindria bé plorar? Sí, però amb el temps les coses et fan mal menys perquè ja t'han passat abans. Amb l'edat t'adones que no serveix de res sentir pena per u mateix.[…]Ploro quan menys ho espero: amb una cançó, una sèrie, una pel·lícula”.

Imatge de Chenoa feliç miran a càmera en un photocall
Chenoa confessa per què no ha plorat després de la seva ruptura amb Miguel Sánchez Encinas | GTRES

Per part seva, la revista Semana ha tingut l'oportunitat de parlar amb part del cercle més proper a Chenoa. Aquestes persones han assegurat que, després de la separació, la cantant va passar per una mala ratxa personal.

“No podia evitar estar malament. Estava decaiguda, encara que feia tot el possible per posar el seu millor somriure de cara als seus compromisos professionals”, han assegurat a aquesta capçalera. “Encara que públicament es mostrava forta, en privat i de portes endins a casa seva estava molt fastiguejada”.

Tot i això, i malgrat que estava “destrossada i patint-ho per dins”, Chenoa ha aconseguit sortir d'aquest sotrac emocional gràcies a la seva feina. “Treia forces per continuar amb la seva gran passió, la feina”.

"Ara parla obertament del seu divorci i fa broma amb el seu curt matrimoni", ha confirmat el seu cercle més proper. Així, aquestes persones han deixat entreveure que ja ha aconseguit superar aquest revés emocional dur.