Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre seriós
GENT

Carmen Borrego ja ha reaccionat a l'última hora sobre Pedro Sánchez

Carmen Borrego per fi s'ha pronunciat sobre la seva visita al Palau de la Moncloa

Carmen Borrego no ha tingut cap problema a reaccionar públicament sobre l'última hora relacionada amb Pedro Sánchez. I és que, hores abans que se celebrés l'últim funeral de María Teresa Campos, les dues filles van tenir l'oportunitat de reunir-se amb l'actual president del Govern.

Aquest dilluns, 25 de setembre, al matí, Terelu Campos i la seva germana han acudit al Palau de la Moncloa per trobar-se cara a cara amb el líder del PSOE. No obstant això, i molt a desgrat seu, la seva visita no ha passat desapercebuda per als mitjans de comunicació del nostre país.

Terelu Campos i Carmen Borrego arribant al Tanatori de La Paz (Madrid), vestides de negre i agafades de la mà, per acomiadar la seva mare, María Teresa Campos a 5 de setembre de 2023
Les germanes s'han reunit amb Pedro Sánchez al Palau de la Moncloa | Europa Press

I és que, com s'esperava, diversos reporters s'han amuntegat a les portes de la residència oficial de Sánchez per immortalitzar l'arribada de Carmen Borrego i la presentadora.

Vestides amb un dol rigorós, totes dues han intentat passar desapercebudes durant aquesta inesperada i important visita oficial. Cosa que ha estat impossible.

Però, hores després d'aquest moment, Carmen Borrego s'ha deixat veure a les portes de casa seva. Moment que les càmeres de la revista Semana han aprofitat per captar les primeres imatges de la televisiva després d'aquesta cita tan especial.

Carmen Borrego sorprèn amb la seva reacció: ha optat per continuar guardant silenci

Carmen Borrego ha acaparat totes les mirades amb la inesperada reacció que ha tingut després de visitar-la a la Moncloa. Moment que les càmeres de Setmana han captat a les portes de casa seva.

Després d'aquesta reunió, ni la col·laboradora de televisió ni la seva germana no han volgut revelar el motiu principal de la seva trobada amb Pedro Sánchez. Tot i això, la petita de les Campos ha deixat a tots molt impactats amb la seva inesperada reacció. I és que, quan li han preguntat per aquesta cita oficial, Carmen Borrego ha estat molt clara sobre això.

L'enviada de la capçalera ha volgut saber si el motiu principal de la visita era un possible “reconeixement” a Maria Teresa. Però la televisiva ha optat per guardar silenci.

Muntatge en primer pla de Pedro Sánchez seriós i Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego decideix guardar silenci després de la cita amb Pedro Sánchez | Europa Press, e-noticies.cat

Tot seguit, la comunicadora ha volgut insistir una mica més i li ha preguntat si havien estat rebudes per Pedro Sánchez en persones. En aquest moment, i després de donar-li les gràcies, la germana de Terelu Campos ha tancat de cop la porta de la urbanització. Separant-se així de la reportera.

Tot i aquesta visita oficial, l'actual President del Govern no ha acudit al funeral de la mare de Carmen Borrego, celebrat aquest mateix dilluns a Madrid.

Tot i això, qui sí que s'ha desplaçat fins a l'església de Santa Maria de Canà, situada a Pozuelo de Alarcón, ha estat José Luis Martínez-Almeida. Però l'alcalde de la capital no ha estat sol.

Primer pla de Pedro Sánchez amb el rostre seriós
Pedro Sánchez no ha estat present al funeral de María Teresa | Europa Press

Tal com hem pogut veure, les ministres Pilar Alegría, Isabel Rodríguez i María Jesús Montero tampoc no han volgut perdre's aquest emotiu moment per res al món.

Els que tampoc no han volgut faltar a aquesta important cita, són alguns dels companys i amics de Carmen Borrego i la seva família. Com s'esperava, Rocío Carrasco i Fidel Albiac han acudit a aquest temple per donar l'últim adéu a la seva “segona mare”.

A més, algunes cares televisives com María Patiño,Belén Esteban , Pilar Vidal o Lydia Lozano, han volgut acompanyar la família durant aquest moment tan especial.

Les emotives paraules que Pedro Sánchez va dedicar a la mare de Carmen Borrego

Tot i que Pedro Sánchez no ha estat present en aquest funeral, sí que va anar fins al tanatori de La Paz per donar l'últim adéu a la mare de Carmen Borrego.

El 5 de setembre passat, a les portes d'aquest centre, el líder del PSOE no va tenir cap problema a dedicar-li, públicament, unes paraules emotives a María Teresa:

“Estem davant d'una dona que transcendeix al seu temps i és una de les grans comunicadores de la història del nostre país. Ha obert molt de camí a les dones periodistes i no només va trencar sostres de vidre, sinó també molts esquemes en la comunicació”.