Primer pla de Carmen Borrego amb el rostre molt seriós del dia 3 de setembre de 2023

Carmen Borrego frena 'Així és la vida' i confirma que es convertirà en col·laboradora

Carmen Borrego, nova col·laboradora d''Así es la vida'

Carmen Borrego ha reaparegut a Telecinco després de viure un dels cops més durs de la seva vida. Tot i això, tal com ella mateixa reconeix, ha d'aprendre a seguir endavant i sembla que ho farà amb una nova feina. D'aquesta manera, la filla de Maria Teresa Campos es convertirà en nova col·laboradora d''Así es la vida', on treballarà amb la seva neboda Alejandra Rubio.

Des del final de 'Sálvame', la veritat és que el futur laboral de Borrego estava a l'aire. Alguna cosa, que la tenia molt preocupada, ja que no acabava de trobar el seu lloc al renovat Telecinco.

Captura de pantalla de 'Sálvame' en la qual apareix Carmen Borrego explicant l'altercat que es va viure en 'Supervivientes 2023'
Carmen Borrego torna a Telecinco | Mediaset

Sobretot, després de veure la seva germana Terelu Campos seguir el seu camí a Netflix i la seva neboda Alejandra molt ben assentada com a col·laboradora en programes com 'Fiesta'.

Però, per sort, a partir de demà podrà tornar a la feina gràcies a Sandra Barneda i el seu equip, que li han estès la mà. Així, ha connectat en directe amb el programa per comunicar ella mateixa la notícia.

"Jo estic en un moment molt dur de la meva vida", s'ha sincerat. "És molt dur per a qualsevol persona perdre una mare i més una com la meva", ha dit sobre la mort de María Teresa Campos .

Carmen Borrego torna a la feina

Tot i això, ha volgut aprofitar per donar les gràcies "per l'afecte que ens heu donat, sobretot a la meva germana, a mi i a la meva neboda", li ha reconegut a Barneda.

"Sé que no està sent fàcil", ha assenyalat la presentadora. "Això no s'assumeix d'un dia per l'altre. Tinc dies molt dolents i seria absurd que no els tingués", s'ha lamentat.

"Nosaltres hem patit molt aquest darrer any. Aprendrem a viure sense una mare com la nostra, sense una àvia i sense una professional com ho era ella".

Isabel Rábago, Antonio Montero, Sandra Barneda i Carmen Borrego a La Última Nit
Carmen Borrego, nova col·laboradora d''Así es la vida' | Mediaset

Sobre la malaltia i la gravetat de l'estat de Campos, Carmen Borrego ha explicat que han volgut "portar-ho en la intimitat, i a partir d'ara protegirem el seu llegat", ha promès.

"A partir de demà s'hi incorpora", ha confirmat molt emocionat llavors César Muñoz. "Tinc moltes ganes de conèixer-te i mostrar-te tot aquest afecte que et tenim aquí a 'Así es la vida'", li ha transmès el presentador.