Muntatge amb un primer pla de Carlota Corredera mirant a càmera

Carlota Corredera s'atreveix a explicar l'única veritat sobre Jorge Javier Vázquez

Carlota Corredera parla clar i net sobre el paper que va tenir el seu company dins de 'Sálvame'

Carlota Corredera ha parlat, com mai abans, sobre Jorge Javier Vázquez. Durant una de les seves últimes entrevistes, la presentadora s'ha atrevit a explicar tota la veritat sobre el seu company de professió.

Durant 13 anys, aquests dos coneguts comunicadors van tenir l'oportunitat de treballar braç a braç al programa Sálvame. Tanmateix, un any abans de la cancel·lació, la gallega va abandonar el seu lloc dins d'aquest format de La fábrica de la tele.

Carlota Corredera enfadada al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera va deixar el seu lloc de treball a 'Sálvame' | Mediaset

Des de llavors, Carlota Corredera ha estat allunyada de la pantalla petita. Tot i això, la periodista ha pogut continuar exercint la seva professió a través del seu pòdcast, Superlativas.

La comunicadora hi ha tingut l'oportunitat d'entrevistar diverses figures conegudes del nostre país, com ara María Patiño. Ara bé, fa uns dies, la companya de Jorge Javier Vázquez va deixar de banda la seva faceta d'entrevistadora per ficar-se en el paper d'entrevistada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La veritat és que Carlota Corredera s'ha convertit en una de les últimes convidades de La casa de mi vecina, el pòdcast de Podimo presentat per Nagore Robles.

Durant la seva intervenció en aquest espai audiovisual, Carlota Corredera s'ha atrevit a confessar tota la veritat sobre el paper que ha tingut Jorge Javier Vázquez a Sálvame.

Carlota Corredera explica l'única veritat sobre Jorge Javier Vázquez

Durant la seva intervenció en aquest pòodcast, Carlota Corredera s'ha sincerat sobre el seu pas per Sálvame. Després d'assegurar que Jorge Javier li va "donar molt de suport al principi de presentar", Nagore ha preguntat a la seva convidada per la seva evolució dins del format.

Ha estat en aquest moment quan la presentadora gallega ha revelat una gran veritat sobre el seu company de feina. Segons ella, Vázquez ha estat una de les persones més importants dins aquest espai televisiu.

De fet, Carlota Corredera considera que el de Badalona ha estat molt més que el presentador estrella del programa. Tal com ella mateixa ha assegurat, Jorge Javier també va ser “creador de Sálvame”.

Muntatge en primer pla de Carlota Corredera feliç i Jorge Javier Vázquez amb rostre neutre
Carlota Corredera parla de la importància que va tenir Jorge Javier dins de 'Sálvame' | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Per això, i després de confessar que “la grandesa de Sálvame és que hi havia molts 'Sálvames'”, no ha tingut cap problema a fer el seu particular rànquing:

"Evidentment, al top u hi ha el Sálvame de Jorge. Va estar, durant moltíssim temps, també el Sálvame de Paz Padilla, que no tenia res a veure amb el de Jorge. I després hi vaig arribar jo".

Per a Carlota Corredera, ella era "la tercera en discòrdia" dins del grup de conductors del format. "Jo era com la directora que, de sobte, era presentadora", ha confiat, abans d'aclarir que, al capdavall, "intentes fer-te el teu lloc".

Tot seguit, l'entrevistada ha volgut parlar també sobre l'altra evolució que va viure dins del programa. Aquesta que té a veure amb la seva "maduresa" i amb el seu "apropament al feminisme".

Ha estat en aquest moment quan Carlota Corredera ha fet una confessió inesperada sobre la manera d'actuar que tenien dins d'aquest format. Considera que, durant els 14 anys d'emissió, han fet "coses atroces":

"Em sembla que hem fet coses atroces que, vistes amb la perspectiva del temps, són atroces, però fa 14 anys no eren atroces".

Primer pla de Carlota Corredera al seu podcast 'Superlativas'
Carlota Corredera confessa que van fer coses atroces | YouTube

Després d'escoltar aquesta confessió inesperada, Nagore ha volgut saber si la seva entrevistada "no va sentir aquesta consciència" en aquell moment. "Jo no tenia aquesta consciència, però no la teníem cap dels que hi érem", ha aclarit Carlota Corredera.

Aquestes declaracions no han passat desapercebudes per als usuaris de les xarxes socials. Sembla que molts usuaris d'Instagram no han trigat a criticar-la: "Diu que no tenien consciència que eren atroços, quanta hipocresia!".

Altres, en canvi, han apuntat que, després d'haver "enganyat" i "saturat" els televidents, ara "només us queden les xarxes". "Una mica d'autocrítica, com ho veieu?", li ha preguntat una internauta.