Primer pla del presentador Carlos Sobera mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Supervivientes'
GENT

Carlos Sobera explica si està disposat a ajudar Jorge Javier Vázquez

Carlos Sobera es pronuncia sobre Jorge Javier Vázquez

Carlos Sobera està travessant un moment pletòric a la pantalla petita amb el seu nou format, El musical de tu vida. El programa s'encarrega de repassar alguns dels moments més importants de personatges cèlebres del nostre país a cop de musical.

Malgrat el seu curt recorregut, pel programa han passat cares com Ana Obregón, Lolita o Loles León. En una entrevista recent per a El Televisero, el presentador ha promocionat el seu nou programa i també s'ha volgut pronunciar sobre la recent cancel·lació de Contes Xinesos de Jorge Javier Vázquez.

Carlos ha estat molt sincer sobre la seva postura respecte al presentador català i també ha deixat clar que està disposat a allargar-li una mà.

Carlos Sobera confessa que ha parlat amb Jorge després del final de Contes Xinesos

Només tres setmanes en antena va ser el que va durar Contes Xinesos, l'últim gran projecte de Vázquez per a Mediaset. El format no acabava de quallar a l'audiència i les directrius de la cadena van ser clares: calia cancel·lar-lo. No ha de ser gens fàcil d'assimilar la pèrdua d'un programa quan vens de la cancel·lació abrupta de Sálvame.

Carlos Sobera, un dels grans companys amb què ha treballat Jorge, se sincerava en una entrevista per a El Televisero i confessava que havia parlat amb ell. “He parlat amb Jorge Javier i m'ha dit que està tranquil i relaxat”, afirmava Sobera.

Muntatge de fotos de Carlos Sobera i Jorge Javier Vázquez somrient mirant a càmera
Carlos Sobera, molt sincer sobre el moment actual de Jorge Javier | e-noticies.cat

Aquests anys, Sobera i Vázquez han unit forces per a les últimes edicions de Supervivientes, on han aconseguit collir un gran èxit.

Per això, el Carlos aclaria que, a causa d'aquest gran afecte que el té, ell està disposat a ajudar-lo si ho necessita. “No ens hem d'ensorrar ni desesperar-nos. Ell em té per al que em necessiti”, confessava el mitjà anteriorment citat.

A més, el presentador de First Dates reconeixia la gran professionalitat de Jorge. “Ell és un gran professional que continuarà treballant”.

Però Carlos també es pronunciava sobre el moment que Jorge està travessant i com n'ha de ser difícil de gestionar. “Quan tens un èxit com ell ho ha tingut amb Sálvame, no pots evitar que, de sobte, la gent es cansi i vegi una altra cosa”, lliscava.

Així i tot, el presentador reconeix que “a poc a poc vas perdent força”. “És llei de vida, res no és etern”, ha comentat.

Carlos Sobera se sincera sobre la crisi d'audiències de Mediaset

La veritat és que, des que va arrencar la nova temporada televisiva, Mediaset no sembla haver trobat la tecla del tot.

Els nous formats han anat punxant en audiències i no han aconseguit l'efecte esperat. Sense anar més lluny, el nou programa de Sobera va baixar fins a dos punts en el seu darrer lliurament si el comparem amb la seva estrena. Unes dades gens positives que podrien augurar un mal futur al format.

Primer pla de Carlos Sobera plorant al plató d''El Musical de la teva Vida'
'El musical de la teva vida' no aconsegueix les dades esperades | Mediaset

Davant d'això, Carlos també es pronunciava a la seva recent entrevista. “El públic necessita un temps per acceptar les noves fórmules que estem proposant”, assegura. Sembla que el presentador continua amb les esperances posades al programa.

Només serà qüestió de temps per saber si, finalment, aconsegueix remuntar o acaba al mateix lloc que Cuentos Chinoss. “El temps ens dirà si la sembra val la pena i si el públic accepta. Però cal tenir paciència i tranquil·litat”, són les paraules del presentador.