Fotomuntatge amb un fons de Llançà i al capdavant Xavi Coral a TV3
GENT

Un bonic poble de Catalunya, el paradís de Xavi Coral: ‘No puc demanar més’

Xavi Coral torna estiu rere estiu a un poble costaner de la Costa Brava que el va enamorar completament

Catalunya està plena de racons que fan somiar més d'un. Entre la Costa Brava i les seves espectaculars cales, les platges i el paisatge de la Costa Daurada, i els seus pobles de somni, com Besalú o Cadaqués, el territori català és un dels més apreciats pels turistes.

Encara que no són els únics. I és que els residents de Catalunya també estimen la seva terra i no dubten a perdre's en algun dels seus racons de tant en tant. Aquest és el cas de Xavi Coral, que no dubta a estiuejar quan pot en un bonic poble català, que ja considera el seu 'paradís'.

El poble de Catalunya que enamora Xavi Coral

Xavi Coral és una altra cara reconeguda de TV3 enamorada del territori català. I és que ja ho vèiem amb Helena García Melero, que passa tots els seus estius a Cadaqués. O també amb Josep Cuní, que cada any es dirigeix a una platja on a TV3 ja han batejat com a 'Cala Cuní'.

I, sens dubte, Xavi Coral, que presenta el Telenotícies Migdia a la televisió pública catalana diàriament, no seria menys. El de TV3 no dubta a tornar any rere any al seu particular 'paradís'.

Va ser el 2019 quan el presentador feia partícips els seus seguidors d'Instagram del seu particular 'paradís'. Xavi Coral es trobava, aleshores, a Llançà, un poble costaner de la Costa Brava, situat a la comarca de l'Alt Empordà, al nord del Cap de Creus.

Xavi Coral, concretament, va fer la fotografia des de la Cala Argilera. "El meu saló de lectura", publicava Xavi Coral fa gairebé cinc estius a l'esmentada xarxa social. Una publicació que constava d'una imatge d'un banc mirant directament el mar i que acompanyava el hashtag "no es pot demanar més".

Llançà, el paradís de Xavi Coral

No hi ha dubte que Llançà és un dels grans paradisos de Xavi Coral. I és que no dubta a tornar any rere any per gaudir del seu lloc al món.

No és l'única cara de TV3 que té un lloc preferit a Catalunya. També ho té Helena García Melero, del 'Tot es mou', que, tot just arribar la temporada de calor, es trasllada cap a Cadaqués, el seu gran 'paradís' a les terres catalanes.

➡️ Gent

Més notícies: