Primer pla de Belén Rodríguez feliç amb els llavis vermells als premis MADO

Belén Rodríguez deixa clar el motiu pel qual no perdonarà Carmen Alcayde

Belén Rodríguez ha explicat què és el que va passar entre elles fa uns mesos

Belén Rodríguez ha parlat clar i net sobre la polèmica topada que ha tingut amb Carmen Alcayde dins de GH VIP 8. Aquest dijous, 12 d'octubre, durant la seva intervenció a Fiesta, la periodista no ha tingut cap problema a revelar el motiu pel qual no perdonarà la seva excompanya.

Després de tot l'enrenou que s'ha generat després de visitar la casa de Guadalix de la Sierra, aquesta coneguda col·laboradora de televisió ha decidit donar la cara.

Muntatge de Belén Ro i Carmen Alcayde plorant a GH VIP
Belén Rodríguez es pronuncia sobre la seva última topada amb Carmen Alcayde | Mediaset

Diumenge passat, 8 d'octubre, Belén Rodríguez i Anabel Pantoja van traspassar les parets d'aquesta casa amb una missió important. I és que, per petició del programa, totes dues van haver d'amagar un xec per valor de 100 euros.

I encara que, al principi, la seva visita seria una sorpresa per a tots els concursants, finalment, va acabar convertint-se en un malson per a Carmen Alcayde. I tot a conseqüència del dur atac que va rebre, en directe, per part de la seva companya de feina.

"Te'n recordes què et vaig dir quan ens vam acomiadar, que et cagaries? Doncs hi soc", li va assegurar Belén Rodríguez, mentre aixecava el dit del mig a la concursant.

Carmen Alcayde al quart debat de GH VIP després de la visita de Belén Rodríguez
Carmen Alcayde no puc suportar les paraules | Mediaset

Com es podia esperar, aquestes paraules no li van agradar gens a Carmen Alcayde. Tant és així que no va trigar a anar al confessionari per desfogar-se amb el 'Súper' sobre tot el que havia passat.

Ara, Belén Rodríguez ha decidit fer un pas endavant. Per això, i aprofitant la seva intervenció a Fiesta, ha volgut compartir amb l'audiència de Telecinco el vertader motiu de la seva enemistat.

Belén Rodríguez revela el motiu pel qual no pensa perdonar Carmen

Belén Rodríguez ha acudit al plató de Fiesta i ha revelat el motiu pel qual no perdonarà la concursant de 'Gran Hermano'. I per això ha hagut de retrocedir una mica en el temps, més concretament fins abans de la desaparició de Sálvame.

Aquest dijous, 12 d'octubre, els col·laboradors han analitzat i opinat les darreres declaracions de la concursant de GH VIP. I és que, després de la picabaralla, la presentadora no va poder evitar ensorrar-se al confessionari.

"Ha d'estar dient fora unes burrades de mi. Em dol pels meus fills, no per mi", va assegurar Carmen Alcayde, abans d'explicar què és el que ha passat entre ella i Belén Rodríguez. "Al seu dia, en parlem al programa on estava, però ella podia defensar-se, jo, aquí, no".

Captura de 'GH VIP' amb Carmen Alcayde plorant al confessionari el 10 d'octubre de 2023
Carmen Alcayde s'ensorra després de la picabaralla amb Belén Rodríguez | Mediaset

Com es podia esperar, aquestes declaracions no han agradat gens a la comentarista de 'realities'. Tant és així que no ha trigat a titllar la seva companya de “falsa”.

Ha estat en aquest moment quan Belén Rodríguez ha revelat tota la veritat sobre la seva suposada relació amb Alcayde. "Ella i jo mai no hem estat amigues íntimes, hem estat amigues de la televisió".

A més, ha volgut compartir amb la resta dels seus companys de Fiesta el motiu pel qual no perdonarà mai Carmen. I és que tot apunta que el seu últim problema amb Sálvame estaria darrere aquest conflicte.

Primer pla de Belén Rodríguez seriós al plató de 'Fiesta' el dia 9 de juliol de 2023
Belén Rodríguez assegura que Carmen va estar darrere del seu 'linxament' | Telecinco

"A mi em van explicar que ella es va sumar a aquest linxament. No només això, sinó que es va inventar una sèrie de coses sobre mi que també estan en el meu procés judicial", ha assegurat Belén Rodríguez. "Imagino que li ho dirien per l'orellera, no considero que Carmen tingui la capacitat d'inventar-se això", ha afegit a continuació.

Després d'aquestes paraules, Emma García i alguns dels tertulians no han trigat a retreure el gest que va tenir amb Alcayde dins de la casa. Per això, la televisiva no ha tingut cap problema a explicar què va passar a Sálvame:

"Al programa, van estar 6 mesos amb mi. Ella diu que estarà tancada 3 mesos a la casa, jo també vaig estar a la meva tancada", ha començat relatant Belén Rodríguez.

"No vaig poder sortir, vaig estar sotmesa a una vigilància contínua. M'han gravat dins de casa meva, han llogat dues cases davant de la meva per gravar-me. De mi qui s'ha recordat? Qui s'ha posat al meu lloc?".