Belén Esteban mirant cap a un costat i senyalant amb el dit

Belén Esteban afronta la trista realitat després del final de 'Sálvame': 'És història'

Belén Esteban, atacada per una de les seves grans enemigues

El final de Sálvame pot suposar un cop dur per a molts, però per a altres s'ha convertit en la millor de les notícies.

Sobretot en el cas d'aquells que, com la Paz Padilla, van acabar abandonant el programa per la porta del darrere i de la pitjor manera.

La gaditana deixava Sálvame després d'un enfrontament duríssim amb la Belén Esteban i sembla que està molt feliç amb la seva decisió. És més, ella sempre ha manifestat en tot moment que tot el que puja, acaba baixant.

Una predicció que s'ha complert a la perfecció en el cas dels que van ser els seus companys, però sobretot de Jorge Javier Vázquez, que actualment travessa les hores més baixes.

Belén Esteban parla amb la seva mare en 'Sálvame Deluxe' del programa del dia 16 de juny de 2023
El final de 'Sálvame' ha deixat a tots molt afectats | Telecinco

Com que és una de les notícies del moment, queda clar que Padilla no ha volgut mossegar-se la llengua, aprofitant de pas per llançar un nou dard enverinat als que li van fer la vida impossible i van provocar el seu acomiadament.

"Jo penso que han d'estar molt feliços perquè sabem com és la televisió i tot puja i baixa, és un cicle, així que han d'estar feliços d'haver format part d'aquest programa que ja ha passat a la història", ha sentenciat implacable i sense gens de pena.

Belén Esteban rep el cop definitiu després del final de Sálvame

"T'has de quedar amb la sort d'haver format part d'aquesta història", ha assenyalat sobre això. "I una vida és moltes vides, això ho he après moltes vegades jo, i fins aquí arriba una etapa i després toca fer-ne una altra", ha deixat caure sobre la seva pròpia situació laboral.

"Jo vaig estar a Crónicas Marcianas fa vint anys, i tots ens hem reinventat: Manel Fuentes, Carlos Latre, Boris… si hi ha talent, sobrevivim", ha conclòs en una evident crítica als seus enemics.

A més, la Paz també ha aprofitat per explicar que no vol saber res ni de la Belén Esteban, ni de bon tros de la resta de col·laboradors.

Així, quan li han preguntat per l'estat del Jorge Javier, ella ha deixat molt clar que no mantenen cap relació, però això no és una cosa que vingui d'ara.

Storie de Paz Padilla a Instagram creient-se a Ana Obregón el 8 de juny de 2023
Paz Padilla no ha tornat a 'Sálvame' des que se'n va anar | @paz_padilla, Instagram

"Li desitjo que estigui bé i que sigui feliç. Jo el que vull és que la gent sigui feliç, que tothom estigui bé i aprengui del que li passi", ha reinvicat sobre la seva manera de veure la vida.

"Jo sempre dic: 'Abraça el que et passi i aprent-ne'. Cal aprendre encara que només sigui perquè el següent que et vingui no t'enfonsi".