Muntatge de Bárbara Rey seria amb un jersei blanc i Rocío Carrasco amb els cabells curts
GENT

Bárbara Rey confessa com se sent en rebre la mateixa acusació que Rocío Carrasco

Bárbara Rey i Rocío Carrasco van ser qüestionades pels seus papers com a mares i ara la vedet sembla haver passat pàgina

Poc es podria imaginar Bárbara Rey que a la seva vida tindria alguna cosa que l'uniria a Rocío Carrasco. La vedet es va convertir en notícia arran de la demolidora entrevista del seu fill, Ángel Cristo, a ¡De viernes!, on va esclatar contra ella.

Un moment molt dolorós per a la Bàrbara que, encara que continua recordant-ho, per a ella forma part del passat. No obstant això, la imatge que va donar Ángel recorda la que durant anys va perseguir (i encara persegueix) Rocío. Totes dues van ser qualificades de "males mares" públicament i han hagut de defensar-se de multitud de crítiques.

Bárbara Rey i Rocío Carrasco assenyalades pel mateix: "mala mare"

Bárbara Rey va posar fi a 2023 de la pitjor de les maneres. Per primera vegada, el seu fill concedia una entrevista a la televisió on la vedet va quedar assenyalada. Igual que al seu dia li va passar a Rocío Carrasco, Ángel Cristo Jr. va acusar Bárbara d'haver estat "una mala mare".

Un adjectiu molt dolorós per a una dona que ha fet tot el possible pel bé dels seus fills. Així ho va mantenir sempre l'actriu a les nombroses entrevistes que va concedir, parlant sobre la vida que tenia amb el domador de circ.

Muntatge de fotos de pla curt de Rocío Carrasco i Bárbara Rey, totes dues amb rostre seriós
Bárbara Rey i Rocío Carrasco van ser acusades de ser "mala mare" | Mediaset, e-noticies.cat

Resulten evidents les nombroses coincidències que hi ha entre Bárbara i Rocío en tots dos relats. Totes dues s'han sentit dones maltractades pel pare dels seus fills i han sentit el seu rebuig. En el cas de la cantant, compta amb el suport de Sofia, mentre que la dona de Fidel ha perdut els seus dos fills.

Potser per això Bárbara va simpatitzar amb la filla de 'La más grande' quan va decidir explicar el seu infern amb Antonio David. "Hi ha coses que són semblants, però cadascuna té les seves vivències i la seva vida", va reflexionar sobre això.

Sobretot, l'actriu va recalcar que, a diferència de Rocío, ella "hauria anat a la fi del món", pels seus fills. Unes declaracions que contrasten amb el testimoni d'Ángel, on va revelar fins a quin punt es va sentir manipulat i abandonat per ella.

Com es troba Bárbara Rey després dels fets?: "molt bé"

Si Rocío se sent identificada amb el fènix per ressorgir de les seves cendres, Bárbara ha superat el que va suposar el testimoni del seu fill. Així ho confessava a Isabel Rábago quan hi va ser preguntada.

A diferència de la filla de la chipionera, la vedet afirma que "no he de ressorgir de cap lloc" i que es troba "molt bé". Han passat uns quants mesos des de la demolidora entrevista d'Ángel i ara pot dir que es troba “molt bé i molt tranquil·la”.

Bárbara Rey feliç a la presentació de 'Cristo y Rey'
Bárbara Rey afirma estar molt bé després d'això que va passar amb el seu fill | Europa Press

Una afirmació que no va poder dir al seu dia, ja que no s'esperava que el seu fill esclatés contra ella. "Ho he passat malament, però estic amb moltes forces", afegia.

De fet, l'equip d'Europa Press va trobar Bárbara gaudint de la companyia d'una amiga i de la seva filla Sofia a una terrassa. Una vetllada tranquil·la marcada per les rialles i una actitud per part de l'actriu que confirmava les seves paraules.

Tot i això, malgrat haver passat pàgina, l'exdona del domador continua amb la seva idea de no voler reprendre el contacte amb el seu fill. La reconciliació no entra en els seus plans i ara només pensa a reprendre la seva vida.

Fa poc va ser vista acudint a la festa d'aniversari del dissenyador Eduardo Navarrete, on no va dubtar a pujar a l'escenari per cantar-li Cumpleaños feliz. També es va animar a interpretar el seu famós tema Marionetas de cartón i li va enviar un missatge a la seva filla Sofia.

"A la vida passen coses dures, però jo sempre estic agraïda perquè la meva Sofia és una benedicció de Déu", va dir davant de tots. I és que la DJ s'ha convertit en el seu màxim suport i no se n'ha separat en cap moment.