Primer plànol de Belén Esteban feliç, agafant un coixí de la sèrie 'Elit' de Netflix

L'audiència de Netflix deixa clar què passarà amb el fitxatge de 'Sálvame'

Els espectadors amenacen d'abandonar la plataforma

Ja és oficial: Sálvame diu adeu a Telecinco després de 14 anys, però seguirà molt present a les nostres vides gràcies a Netflix.

La plataforma ha decidit apostar pel format i convertir-lo en un reality en què vuit dels col·laboradors més estimats continuaran donant guerra. I ho faran viatjant fins a Amèrica a la recerca de feina, passejant-se per alguns dels programes de faràndula més coneguts a Mèxic o Miami.

D'aquesta manera, Terelu Campos, Víctor Sandoval, Lydia Lozano, Belén Esteban, María Patiño, Chelo García Cortés i els dos Kikos prometen oferir-nos el millor contingut.

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame' asseguts en un sofà, fitxant per a Netflix
Els col·laboradors de 'Sálvame' aterren a Netflix | Netflix

De fet, el vídeo promocional que ha llançat la plataforma, en què se'ls pot veure arrasant dins de les oficines de Netflix i amb la de Paracuellos repartint les seves famoses patates i gaspatxo entre els nous companys, està causant veritable furor.

Encara que, com sempre passa, això no ha estat tan ben rebut per tots els usuaris de la plataforma perquè molts dels quals amenacen de cancel·lar-ne la subscripció.

Els usuaris de Netlix reaccionen davant l'arribada de Sálvame

"Déu meu, Netflix NO, això NO…", s'han lamentat. "Jo em dono de baixa de Netflix, ho sento", els adverteixen. "Abans sempre trobava sèries i pel·lícules de qualitat i al meu gust. Ara no fan més que omplir-la de teleporqueria. Per això ja hi ha la televisió gratuïta, per això no pago", sentencien indignats.

"La teleporqueria arriba a les plataformes digitals de pagament", comenten altres. Tot i que, per altra banda, hi ha qui aplaudeix la gran jugada mestra que ha fet Netflix, sabent aprofitar molt bé aquesta oportunitat d'or.

"A això se'n diu saber aprofitar una oportunitat. Boníssima jugada Netflix", aplaudeixen. I és que també remarquen el fet que si un contingut no t'agrada, ho pots perfectament ometre i veure una altra cosa que encaixi més amb els teus gustos.

Captura de pantalla on es mostren als col·laboradors de 'Sálvame' entrant en les instal·lacions de Netflix
L'audiència de Netflix reacciona a l'arribada de 'Sálvame' | Netflix

"Jo dic una cosa... Quantes pel·lícules, sèries o realities hi ha a Netflix que possiblement no veiem simplement per qüestions de gust i no passa res?", pregunta una espectadora.

"És una plataforma on pots veure el que vulguis i no l'estàs pagant per veure una cosa, la pagues per veure de tot. Què hi ha de dolent que fiquin aquest projecte dins de la plataforma Netflix?", apunten.

"Se seguirà veient les sèries i pel·lícules favorites que cada usuari vulgui veure de manera lliure i punt. No sé quina mania tenen les persones a dictaminar el que han de donar o no a la tv i plataformes", al·leguen al respecte.