Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

Antonio David Flores aconsegueix que se suspengui el seu judici contra Rocío Carrasco

Antonio David Flores ha exposat un argument determinant

Antonio David Flores tenia una cita important amb Rocío Carrasco als tribunals, però ha seguit la mateixa estratègia que ella. Recordem que Rocío Carrasco va aconseguir que se suspengués el judici que enfrontava els seus fills perquè no es va presentar. Antonio David ni tan sols ha viatjat a Madrid, on se celebrava tot, perquè el seu advocat n'ha aconseguit una suspensió.

Antonio David Flores havia de retre comptes als tribunals de Madrid perquè Rocío el va acusar d'un presumpte delicte d'alçament de béns. “La majoria de les quantitats no les cobrava ell, les cobraven societats a què ell pertanyia, per això vam decidir posar-li aquesta querella”.

Carrasco assegura que el seu ex li deu 60.000 euros i que s'ha declarat insolvent quan suposadament sí que té ingressos.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i el seu ex, Rocío Carrasco, amb cares serioses
Rocío Carrasco li reclama molts diners | e-noticies.cat

Antonio David ha aconseguit una mica més de temps per demostrar que no ha comès cap alçament de béns. El seu advocat, segons ha explicat Lecturas, ha aconseguit que el jutge aturés el procés perquè hi ha una prova que no tenien controlada.

“L'advocat d'Antonio David havia demanat el dia 4 de juliol passat la suspensió de la vista esmentada. Ha al·legat que s'havia admès a tràmit una prova que no s'havia practicat”, explica aquest mitjà.

Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco
Rocío Carrasco no està passant un bon moment | Mediaset

Antonio David Flores avança la seva exdona

Antonio David té molts problemes, Rocío li demana presó i l'acusa d'atreviments molt seriosos, però ell està ben assessorat. El temps ha demostrat que els seus advocats són bons, de fet han aconseguit que s'ajudi el judici.

Aquesta estratègia no ha fet més que alimentar la tensió, i el problema trigarà força temps a resoldre's.

Tot va passar entre el 2011 i el 2013, quan Flores va assegurar que no havia rebut ingressos i que per això no pagava Rocío Carrasco. La filla de 'la más grande', suposadament, podria demostrar que no és així, que la seva ex sí que ha generat diners.

Caldrà esperar per veure qui té raó, perquè el jutge encara no pot dictar sentència.