Muntatge de la Reina Letizia parlant amb el Rei Felip VI, Joan Carles I i Àngel Crist
GENT

Ángel Cristo aconsegueix que Letícia i Felip tinguin nous problemes amb Joan Carles I

Ángel Cristo posa el focus sobre l'emèrit fent que Letizia i Felipe descobreixin qui més va gravar les suposades amants de Joan Carles

El testimoni d'Ángel Cristo ha tornat a Felip i Letícia una de les polèmiques més grans dins de la monarquia espanyola. La suposada relació íntima entre Joan Carles I i Bàrbara Rey continua donant de què parlar amb noves dades fins ara desconegudes.

Ángel va confirmar que ell va ser l'artífex de les imatges de l'afer. El va gravar per petició de la seva mare per comptar amb una assegurança de futur. Tot i això, ell no va ser l'únic que va fotografiar a l'emèrit, el CNI també anava rere de la pista dels aldarulls amorosos de Joan Carles.

Ángel Cristo posa en un compromís Joan Carles davant Felip i Letícia

Si hi ha alguna cosa que Felip i Letícia no han acceptat mai han estat les polèmiques que Joan Carles I ha protagonitzat. Totes i cadascuna han entelat la imatge de la institució, motiu pel qual va ser convidat a mudar-se a Abu Dhabi.

Aquest exili, però, no li ha servit per escapar de l'aparició d'Ángel Cristo. Les seves polèmiques entrevistes a ¡De Viernes!, han resultat estar plenes d'informació desconeguda de la suposada relació de l'emèrit i Bárbara Rey.

Captura de 'De Divendres' amb Ángel Cristo a la imatge promocional
Ángel Cristo ha confirmat l'existència d'enregistraments de l'emèrit i Bárbara Rey | Mediaset

Ángel va confessar haver estat ell qui va gravar a la seva mare i al llavors rei mantenint relacions íntimes. Segons va explicar, la vedette pretenia fer-li xantatge per aconseguir una milionària recompensa.

Però l'afició de Joan Carles de buscar companyia lluny del seu matrimoni no se centrava només en l'actriu. La seva fama de 'Don Juan' el precedia i es temia que això acabés afectant negativament la monarquia.

Juan Carlos I al seient d'un cotxe i amb el cinturó posat
El CNI també va gravar Joan Carles I | GTRES

Per això el CNI també va excerun espionatge sobre l'emèrit per controlar on i amb qui es veia a la clandestinitat. "Els serveis secrets van arribar a gravar-lo, li gravaven tot", va confirmar al seu dia Kiko Matamoros.

Un fet que afecta Felip i Letícia i que suposa un problema, ja que "els serveis secrets són de l'Estat, no del Rei". Per no parlar dels nombrosos enregistraments de diferent naturalesa que existeixen. D'una banda, les de la vedette i, de l'altra, les del CNI amb hores i hores d'enregistrament.

Felip i Letícia acaben esquitxats per l'emèrit

Mentre Joan Carles I es deixava entretenir per les seves suposades conquestes, la gent del seu voltant teixia la seva pròpia trama. Ángel Cristo va procurar una assegurança per a la seva mare, mentre el servei secret vetllava per la seguretat de la institució.

Tot i això, el principal problema de Felip i Letícia radica que el CNI va treballar per a l'emèrit en lloc de fer-ho per a l'Estat. "Els serveis secrets van confondre l'Estat amb el Rei i estaven servint el Rei en comptes de servir l'Estat", va comentar Galiacho. "El protegien massa", va revelar.

Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI
Felip i Letícia descobreixen que el servei secret va treballar per a Juan Carlos | GTRES, e-noticies.cat

De fet, alguns d'aquests enregistraments van veure la llum fa uns anys. OK Diario va publicar algunes de les converses privades de Joan Carles sobre la seva relació amb Marta Gayá. Hi confessava ser "feliç" al costat de la mallorquina.

Els que, per ara, no han sortit a llum són els enregistraments d'Ángel Cristo. Aquestes es troben en un lloc segur, encara que es va rumorejar al seu dia que podrien haver estat sostretes pel servei secret.

Tot i això, el fill de la vedette va confirmar l'existència de còpies que romanen guardades amb clau. Sigui com sigui, sembla que el CNI va treballar a consciència per evitar que les relacions de l'emèrit es descontrolessin.

Segons el diari Voz Populi, van posar a disposició de Joan Carles un lloc per a les seves trobades extramatrimonials. Tot per evitar que la situació s'escapés del control i garantir així el silenci dels protagonistes. Amb l'únic objectiu d'evitar que els moviments de l'emèrit acabessin perjudicant la corona.