Primer pla d'Anabel Pantoja somrient

Anabel Pantoja confirma una dada important per entendre el seu futur embaràs

Anabel Pantoja parla clar i net sobre els seus plans de convertir-se en mare

Anabel Pantoja ha tornat al focus mediàtic per confirmar una dada inesperada sobre el seu futur embaràs. I és que tot apunta que la 'influencer' ja ha pres una decisió en relació amb aquest tema tan personal.

Després de la ruptura amb Yulen Pereira, l'exsupervivent ha anat recuperant a poc a poc la seva vida. Tant és així que no ha trigat a tornar a trobar l'amor amb David Rodríguez, un jove fisioterapeuta que va conèixer durant l'última gira musical de la seva tieta.

Yulen Pereira i Anabel Pantoja passegen pels carrers de Madrid agafats de la mà
Anabel Pantoja ha tornat a trobar l'amor després de la ruptura amb Yulen | Europa Press

Al principi, tots dos van decidir portar el seu idil·li amb discreció, però, després del naixement de diversos rumors, una de les seves amigues va confirmar públicament el seu festeig.

"Ella no ho ha dit, ho diré jo. Està amb David? Sí, està amb David", va assegurar Belén Esteban a Sálvame. A més, no va tenir cap problema a confirmar que, "ara mateix, veig feliç" Anabel Pantoja.

Des de llavors, han estat comptades les ocasions en què la 'influencer' sevillana ha parlat de la seva relació públicament. Tot i això, a principis d'agost, ha acudit a les seves xarxes socials per dedicar unes emotives paraules al seu noi pel seu aniversari:

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"No et puc agrair tot el que fas per mi. Gaudeix d'aquest dia, com tots els de la teva vida. Amb aquestes ganes de viure i complir tots els teus somnis".

Ara, Anabel Pantoja ha concedit a Lecturas una entrevista en exclusiva en què ha parlat, entre altres coses, de la seva maternitat. Malgrat que fa un any va assegurar que no estava preparada per tenir un fill, sembla que la seva mentalitat ha canviat completament.

Anabel Pantoja parla de la seva maternitat: "Vull quedar-me embarassada sola o en parella"

Anabel Pantoja acaba de confirmar una dada important sobre el seu futur bebè. I ho ha fet durant la seva última entrevista en exclusiva per a Lecturas.

Fa justament un any, quan la seva relació amb Yulen estava en el millor moment, la 'influencer' va fer una sèrie d'aclariments relacionats amb aquest tema. Durant la seva participació en Supervivientes 2022, va arribar a esmentar la possibilitat de quedar-se embarassada.

Primer pla d'Anabel Pantoja amb rostre de sorpresa al debat de 'La isla de las tentaciones'
Anabel Pantoja parla de la seva futura maternitat | Mediaset

Tot i això, després de la seva arribada d'Hondures, Anabel Pantoja ha assegurat en aquesta coneguda revista que "ara mateix no tinc la situació per tenir nens":

"Allà, molts companys comencen a parlar-te de nens i de nebots i vaig pensar en això que se m'estava passant l'arròs, però no. En algun moment de la meva vida m'agradaria ser mare, si es donés l'oportunitat".

Tanmateix, ara sembla que per fi s'ha replantejat aquesta situació. I és que tot apunta que, amb 37 anys, Anabel Pantoja ha canviat totalment d'opinió. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de confessar a aquesta capçalera que està desitjant tenir un bebè.

"M'agradaria, òbviament, quedar-me embarassada. Em fa moltíssima il·lusió", ha assegurat l'extertuliana de Sálvame a la seva última exclusiva. Encara que la seva relació sentimental amb David Rodríguez no pot anar millor, té clar que aquest somni el complirà “tant sí com no, amb parella o sola”.

"Crec que seria una bona mare", ha confessat Anabel Pantoja tot seguit. Aquests últims mesos no han estat gens fàcils per a ella, per això, també ha volgut deixar clar que ja s'ha posat fil a l'agulla per solucionar aquesta situació. "Continuo sent la mateixa boja, però cal corregir coses".

Després de parlar sobre els seus plans de futur i de la relació amb David Rodríguez, l'entrevistada ha compartit amb els lectors d'aquesta revista alguns detalls sobre la seva última adquisició immobiliària.

Primer pla de Anabel Pantoja somrient
Anabel Pantoja s'ha comprat una nova casa | Europa Press

Segons ha transcendit, Anabel Pantoja s'acaba de comprar un habitatge en un dels seus llocs favorits al món: les illes Canàries.

Després de diversos mesos buscant en un dels pobles d'aquest paradís, finalment ha trobat la casa dels seus somnis.

"Me la vaig comprar exactament dimarts 13 de juny. Feia molt de temps que buscava una casa en aquesta zona, a les Canàries. Estava de lloguer fins ara i volia una casa meva".