Primer plànol d'Ana María Aldón amb rostre enfadat

Ana María Aldón reapareix a 'Fiesta' i aclareix si ha trencat amb el seu xicot

Ana María Aldón no està gaire contenta amb el que ha descobert

Ana María Aldón semblava travessar un dels seus millors moments després de recuperar la il·lusió amb un nou amor.

Un misteriós home anomenat Eladio que li ha tornat el somriure i que l'ha fet sentir com “la dona de la seva vida”. Encara que, potser tot s'ha anat per terra en dues setmanes.

Captura de pantalla del programa 'Fiesta' del dia 16 de juliol amb Ana María Aldón i Emma García
Ana María Aldón, molt afectada en parlar sobre el seu xicot | Telecinco

I és que tot saltava pels aires després que sortissin a la llum unes suposades imatges d'Eladio en actitud força compromesa que no haurien fet gens de gràcia a Aldón.

D'aquesta manera, tot fa pensar que la col·laboradora de 'Fiesta' podria haver decidit trencar definitivament la relació. Una cosa que pensa aclarir en ple directe aquesta mateixa tarda.

Ana María Aldón, molt molesta amb els seus companys

Des que ha començat el programa, la cara d'Aldón ha estat tot un poema i era molt seriosa. De fet, quan Emma García li ha preguntat com era, ella li ha respost més aviat seca. I no només això, sinó que fins i tot ha arribat a enfrontar-se amb els seus companys a plató.

Era tot just uns dies quan l'ex d'Ortega Cano compartia un missatge que feia entreveure que podria haver trencat amb la seva parella.

Ana María Aldón reacciona al programa 'Festa' de Telecinco a les primeres imatges captades amb la seva nova parella
Ana María Aldón podria haver trencat amb el seu xicot | Mediaset

"Jo crec que si un té parella és per tenir suport i una motivació. No per tenir un maleït turment que et fot l'existència tot el dia", sentenciava dolguda. Una cosa que feia saltar totes les alarmes.

I ara la dissenyadora ve disposada a trencar el silenci i deixar molt clar si ha trencat o no amb Eladio. A més, ell mateix s'hauria pronunciat al programa, per la qual cosa tindrem les seves primeres declaracions en ple directe.