Muntatge d'Ana María Aldón a 'GH Dúo' plorant amb els ulls tancats i la mà al front, i José Ortega Cano amb rostre sorprès

GENT

Ana María Aldón fa una confessió interessant en signar la pau amb José Ortega Cano

Ana María Aldón ha trencat el seu silenci després de la final de 'GH Dúo' i ha revelat quins són els seus plans a partir d'ara

Ana María Aldón ha fet una nova i inesperada confessió personal després de posar fi a la seva guerra contra José Ortega Cano. Declaracions que s'han produït després de conèixer la gran vencedora de GH Dúo.

Aquest diumenge, 3 de març, Ana María no ha tingut cap problema a atendre les càmeres de Telecinco. Després de posar fi a la darrera edició d'aquest famós reality de Mediaset, ha volgut compartir públicament quins són els seus plans a partir d'ara.

Ana María Aldón al photocall de l'aniversari de 'El Turronero'

"El meu projecte més immediat és casar-me, continuar mantenint la meva botiga en línia i ser molt feliç, que m'ha costat molts anys ser-ho". D'aquesta manera, Ana María Aldón ha deixat molt clar que el seu compromís amb Eladio segueix en marxa i que d'aquí a molt poc té previst passar per l'altar.

Tot i això, la col·laboradora de televisió també ha deixat al descobert una dada més sobre la seva vida personal. Després del seu dolorós divorci i la posterior guerra familiar, l'exdona de José Ortega Cano ha assegurat que aquests problemes ja formen part del passat.

Muntatge en primer pla d'Ana María Aldón somrient i José Ortega Cano amb rostre neutre

Tant és així que, després de signar la pau amb el torero, Ana María Aldón no ha tingut objeccions a confirmar que per fi és feliç després de tant de patiment.

Encara que actualment l'exmatrimoni ha evitat parlar sobre la seva situació actual, des de fa mesos, tant Ortega Cano com la dissenyadora han optat per no dedicar-se més atacs públicament. A més, tots dos estan fent tot el necessari perquè aquesta delicada situació afecti el mínim possible el seu fill en comú.

Ana María Aldón assegura que és feliç després de signar la pau amb José Ortega Cano

Per a Ana María Aldón ha estat un regal que Telecinco li hagi permès viure l'experiència de participar en la darrera edició de GH Dúo. Tant és així que, malgrat els enfrontaments que ha protagonitzat durant el concurs, està molt agraïda per aquesta oportunitat.

Tanmateix, ara la dissenyadora ha decidit bolcar-se de ple amb els seus plans de futur, entre els quals hi ha la seva esperada boda amb Eladio o la seva botiga de roba en línia. Projecte que va posar en marxa mesos abans d'entrar a la casa més famosa de la televisió del nostre país.

Ana Maria Aldón sobre un fons de penjadors i una imatge en un cercle en borrós de la seva marca de roba

El 27 d'octubre de 2023, Ana María Aldón va tornar a les seves xarxes socials per donar la benvinguda a la seva nova AA, la seva nova i esperada botiga en línia.

"És per a mi un plaer poder compartir amb tots vosaltres el meu nou projecte. Un projecte que neix de la il·lusió i d'una vocació consolidada que tinc pel món de la moda", va assegurar la tertuliana al seu perfil d'Instagram.

D'una altra banda, durant la seva petita entrevista després de la gran final de GH Dúo, Ana María Aldón tampoc ha tingut objeccions a pronunciar-se sobre la seva complicada relació amb Marc Florensa.

Després d'haver protagonitzat algunes de les baralles més fortes d'aquesta última edició, la dissenyadora de moda ha assegurat que encara "ha quedat una mica de rancúnia". "Alguns anirem de cap una altra vegada", ha afegit a continuació.

Ara bé, malgrat els seus desacords amb diversos dels seus companys, Ana María Aldón ha volgut deixar clar que els 13 han demostrat ser grans concursants. Però ella té el seu gran favorit: Manuel González.

"Manuel m'ha fet el concurs molt divertit i a vosaltres també", ha assegurat Aldón, destacant el gran sentit de l'humor del gadità.

➡️ Gent

Més notícies: