Primer pla d'Almudena Cid amb rostre molt somrient en un photocall

Almudena Cid i Christian Gálvez: per què tothom està parlant de la seva boda

Almudena Cid i el presentador es van casar fa 13 anys i van organitzar una festa molt especial

Almudena Cid ha estat a primera línia mediàtica des que Christian Gálvez va anunciar que s'havia casat amb Patricia Pardo. El presentador sempre ha estat molt gelós de la seva intimitat, però d'un temps ençà se sent còmode compartint la seva felicitat. Christian va explicar al seu Instagram que tindrà un fill amb Patricia i que havien formalitzat la relació en secret.

Almudena Cid ha compartit diversos missatges des que ha descobert tot això, però no ha parlat clarament del tema. Això sí, ha publicat algunes fotos reflexionant sobre el seu passat i recalcant que hi ha hagut successos compromesos. Entre aquests hi ha la boda amb Christian, avui fa 13 anys des que es van casar i per això tothom està parlant del mateix.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Almudena ha canviat molt des de llavors: en aquests moments té molt més protagonisme i força als mitjans. Fa 13 anys es va donar el 'sí, vull' en una boda envoltada de famosos i va lluir dos vestits que de seguida es van convertir en tendència. Un tenia un tall grec i l'altre era més informal, per aprofitar-lo a la festa després de l'enllaç.

Christian Gálvez mirant Almudena Cid al seu casament
Almudena Cid va ser molt feliç a la seva boda | GTRES

Almudena s'ha convertit en notícia perquè tothom ha recordat que sempre enviava un missatge a Christian. Feia servir les xarxes socials per recordar com estava d'orgullosa del matrimoni que tenien. Com és natural, aquest any no ha fet ni un sol esment a aquest dia tan especial que va viure fa més d'una dècada.

Almudena Cid i el motiu pel qual tothom en parla

Almudena, l'última vegada que va parlar del tema, va emocionar els seus seguidors. Va ser abans de separar-se de Christian Gálvez, el darrer aniversari que van celebrar junts. Molts mitjans i usuaris de xarxes socials parlen de tot això i hi fan teories.

“La meva admiració cap a tu continua creixent i paral·lelament l'amor que sento per tu. En aquests deu anys, t'he vist tallar en sec amb tot allò que no encaixava a la teva ment d'Excel. També adaptar-te i modelar-te, sobretot a mi, la reina de la improvisació”, va escriure.

Christian Gálvez i Almudena Cid al seu casament somrients
Almudena Cid i Christian Gálvez sempre celebraven el seu aniversari | GTRES

“Potser es tracti només d'això, de jugar, o de comprendre els pròxims anys com ens fa de bé tenir-nos l'un a l'altre”. Enrere van quedar aquestes intencions, ja que actualment l'exmatrimoni no té cap mena de contacte. S'ha acabat l'amor, però també l'amistat, per això la mare d'Almudena ha criticat Christian alguna vegada.