Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'

Alejandra Rubio anuncia quina decisió ha pres amb Makoke després de l'últim altercat

Alejandra Rubio està cansada dels atacs de Makoke cap a Terelu Campos

Alejandra Rubio fa un temps que treballa a Telecinco i té clar que hi ha conflictes que no pot evitar, de fet és força honesta. Sempre dona la cara i no intenta desviar cap pregunta, així que tots sabien que parlaria de Makoke a Así es la vida. L'exdona de Kiko Matamoros va tenir un conflicte amb ella i les conseqüències encara continuen generant repercussió.

Alejandra Rubio ha anunciat que ha decidit alguna cosa: no tocar el tema de Makoke ni entrar en detalls sobre el problema que van tenir. Va ser prou greu perquè Terelu Campos, que era molt amiga seva, el deixés de parlar, però prefereix quedar-s'hi. Rubio insisteix que mai no s'ha aprofitat d'aquesta circumstància i assegura que ella no va ser la que va informar Terelu del que havia passat.

Makoke ha fet una entrevista a La última noche i ha assegurat que no entén per què Terelu Campos li ha donat l'esquena. Carmen Borrego li ha recordat que Terelu no vol saber res pel que va fer a Alejandra fora de càmeres. "Sí, saps que és per l'enfrontament amb Alejandra, fins i tot ella ho ha reconegut".

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre
Makoke ha parlat de Terelu Campos | Mediaset

Rubio ha pres una determinació: no aprofundir el que va passar perquè creu que la situació “ja cansa”. No vol donar més arguments a l'ex de Kiko Matamoros per continuar parlant-ne. El que sí que ha fet ha estat donar la cara i recalcar quina és la seva postura.

Alejandra Rubio, sobre l'altercat: 'No em va agradar'

Alejandra ha decidit aclarir un punt: allò que li va passar amb Makoke no va ser agradable. Recordem que tenien bona relació perquè Rubio va ser íntima amiga de l'Ana, filla de la malaguenya. Per això no va entendre que carregués contra ella fora de càmeres, sobretot perquè acabava de començar a la televisió.

“Va ser una situació molt complicada que a mi no em va agradar”, comença dient. Després assegura que ho ha oblidat tot, de fet no vol alimentar més el tema. “Per part meva això està oblidat, ho dic de cor, però va ser un moment incòmode i no visc cada dia pensant en això”.

Imatge d'Alejandra Rubio, somrient mentre està exercint de col·laboradora a 'Así es la vida' de Telecinco
Alejandra Rubio ha donat la cara a 'Así es la vida' | Mediaset

Rubio ha aprofitat per defensar Terelu Campos i insisteix que ella mai el va fer partícip del que havia passat. Va ser una tercera persona la que el va informar i Terelu va prendre la decisió d'allunyar-se de Makoke.

“Sempre és una crítica cap a la meva mare que ja cansa. Crec que no s'arregla el tema perquè no cessa i avorreix”, opina la col·laboradora de Así es la vida.