Imatge d'Albert Om a Rac1
GENT

Albert Om: Tots els secrets del seu retorn a TV3 i molts diners pel mig

Surten a la llum noves dades sobre el retorn del periodista


El retorn d'Albert Om a TV3 és imminent. Tant és així que ja es coneix la data d'estrena del nou programa 'Una altra història'. Aquesta és la descripció del programa que podem veure a la web de la cadena pública catalana.

«Un programa que vol explicar la història dels catalans dels últims 100 anys a través dels objectes que tots guardem a casa: nines, ràdios, eines del camp, monedes, cascos de la guerra... Feu una bona foto i pengeu-la a la nostra web. Tenim ganes d'explicar... 'Una altra història'», afirma la cadena.

Albert Om torna a TV3

L'estrena del nou programa d'Albert Om serà el pròxim dijous 26 d'octubre després del 'Polònia'. El programa té com a objectiu explicar la història dels catalans dels darrers cent anys a través de 100 objectes. I aquí, us revelarem tots els secrets del nou format televisiu.

El programa constarà de 8 episodis i, a més, ha sortit a la llum el pressupost amb el qual compta la cadena per fer l'espai. Ni més ni menys que 545.000 euros. Albert Om tornarà a TV3 després de diversos anys sense aparèixer.

La veritat és que Albert Om, va presentar programes de gran èxit com 'El Convidat', l'últim espai que va conduir a la cadena pública l'any 2015.

Albert Om, acomiadat de RAC1

El periodista català Albert Om va ser acomiadat fa uns mesos de RAC1. Tal com va afirmar el Diari Ara, la directiva de l'emissora de ràdio, va prendre la decisió de cancel·lar el programa del presentador: 'Islàndia'. Una notícia que va agafar per sorpresa tota l'audiència.

A RAC1, Albert Om ocupava la franja de 19.00 a 20.30 hores. D'aquesta manera, Om va posar punt final a la seva etapa professional a l'emissora per endinsar-se en un nou projecte a la cadena que el va veure fer els seus primers passos com a periodista. Tot un luxe per als seguidors i seguidores de TV3.

La notícia de l'acomiadament d'Albert Om arribava després que el 30 d'abril passat, RAC1 decidís acomiadar el director, Jaume Peral. D'aquesta manera, els substituts van ser Eulàlia Carbonell i Xavi Pérez.

➡️ Gent

Més notícies: