Muntatge de Luis Enrique vestit amb uniforme d'entrenador sobre un fons blau i al costat una retallada de la dona i la filla somrients
GENT

La vida agredolça de Luis Enrique i Elena Cullell: 3 fills, una mansió i una tragèdia

El matrimoni fa més de dues dècades que estan junts i han hagut de passar per moments de tota mena

Luis Enrique i Elena Cullell són un matrimoni consolidat. Estan casats des del 1997 i fruit del seu amor tenen tres fills: Pacho, Sira i Xana. Tenen diners i èxit professional, però tot es va veure truncat el 2019 quan va morir la seva filla petita a causa d'un osteosarcoma.

Sens dubte, han estat l'exemple que la salut ho és tot i que per moltes comoditats que tinguis això és el més important. Tot i així, la parella viu una vida de luxe gràcies al passat esportiu com a jugador de l'asturià.

També per la família de què prové Elena Cullell, ja que el seu pare és un conegut empresari peleter de Barcelona. Ella mateixa va estudiar al liceu francès a Gavà, va estudiar als Estats Units i es va llicenciar en Econòmiques a la ciutat comtal.

Luis Enrique i Elena Cullell, una vida d'èxit professional

Tots dos viuen una vida folgada, ara a París, però amb una mansió fixa a Barcelona. Concretament, la llar familiar se situa a Gavà i compta amb 800 metres quadrats, un terreny total de 2.400, piscina i pista de pàdel. El pàrquing no es queda curt i té una capacitat de 60 metres quadrats.

Encara que ara Luis Enrique estigui entrenant el PSG, és clar que el seu futur amb Elena Cullell està més que consolidat a Barcelona. Es van casar quan feien un any de relació, però l'amor que tenien era tan real que ja fa més de dues dècades que estan junts. Els dos fills grans han heretat l'amor per l'esport del seu pare.

De fet, el nen practica futbol i altres esports aquàtics com el paddle surf. Per la seva banda, Sira és una apassionada dels cavalls i ja ha guanyat diversos premis d'hípica. D'aquesta manera, la família honra el record de la petita Xana, que va morir per un osteosarcoma el 2019.

Fotomuntatge de Luis Enrique amb una imatge de dos dels seus fills: Sira i Pacho

Una mort familiar inesperada

L'anunci de la seva mort va sorprendre els seguidors de l'entrenador, ja que sempre ha estat molt gelós de la seva intimitat. Tot i això, les xarxes socials es van omplir de solidaritat amb una família que ha hagut de passar pel glop més agredolç de la vida. Aquest 8 de maig Luis Enrique fa 54 anys.

Cinc dècades plenes d'amor, família, diners, èxit i dolor. Potser avui també té un sabor una mica amarg, ja que s'hi ha sumat la recent derrota del PSG. Segur que Elena Cullell torna a ensenyar-li que la família i l'amor són el millor antídot davant de qualsevol imprevist de la vida.

➡️ Gent

Més notícies: