Xavi Hernández mirant a càmera amb Jürgen Klopp al fons pensatiu

Xavi Hernández li roba a Jürgen Klopp: 'és seguidor del Barça, seria el seu somni'

El pare d'un jugador del Liverpool expressa el desig del seu fill per vestir la samarreta blaugrana

El FC Barcelona busca reforçar-se de cara a la temporada que ve i, per això, mira el mercat per veure quines possibilitats hi ha. El Barça, això sí, intenta mirar fitxatges que, pel seu límit salarial, puguin ser assequibles. A més a més, el fitxatge ha de tenir el desig de venir al Barça i competir en un dels millors clubs del món.

En aquesta segona llista, hi ha un davanter del Liverpool, un dels grans d'Europa actualment. Al Liverpool, hi ha un atacant que somia vestir l'elàstica blaugrana algun dia. Aquest somni, potser, es compleixi en un futur no gaire llunyà, ja que el Barça també va sobre els seus passos.

El pare de Luis Díaz expressa la il·lusió del fill

Aquest és Luis Díaz, l'extrem esquerre colombià de 26 anys del Liverpool. Ja fa uns quants dies, es va parlar de la possibilitat que el Barça podria estar barrejant l'opció de portar el cafeter a Can Barça.

I és que sembla que no tots són els diners en aquesta vida per als futbolistes, ja que alguns somnien vestir una samarreta. Aquest sembla que és el cas de Luis Díaz, segons el seu pare, l'home alliberat d'un segrest ja fa un parell de setmanes.

Luis Manuel Díaz, el pare del colombià del Liverpool, va expressar les seves impressions en una entrevista per a la cadena Win Sports TV. En aquesta, Luis Díaz pare va compartir d'una manera molt contundent que el somni del fill era vestir la samarreta del Barça.

"Fins ara, conec molt poc sobre això del FC Barcelona. Veiem les xarxes i tot, però el meu fill mai m'ha dit 'estic atent o això és cert'", va comentar Luis Díaz pare. Per aquest motiu, el pare de l'extrem esquerre del Liverpool deixa clar que, si el Barça li truca, no tindria cap problema a anar-se'n.

"Si es presenta l'oportunitat que arribi al Barcelona, no tindria cap inconvenient. És un equip d'elit i és entre els millors del món", va dir Luis Manuel. Tot i dir que la intenció de Luis és acabar al Barça, el pare també es recorda de Porto i Liverpool.

"Agraeixo al Porto i al Liverpool per la càlida acollida que li van brindar a Luis i com el van rebre en arribar a Europa", va expressar Luis Díaz pare. A més, destaca Luis com una persona molt treballadora i disciplinada i que té molta humilitat.

És possible l'operació Luis Díaz?

Ara, després de conèixer les impressions del pare de Luis Díaz sobre els desitjos dels seus fills, caldria preguntar-se: serà possible portar Luis Díaz al Barça? Aquesta resposta pot resultar força senzilla, ja que el Barça té un problema al límit salarial. Aquest obstacle podria entorpir d'una gran manera l'operació, que seria molt costosa per al Barça.

I és que, segons Transfermarkt, el preu aproximat de Luis Díaz actualment és de 75 milions d'euros. Aquest preu és prohibitiu per al Barça, ja que el club no pot fer una gran despesa en fitxatges. Per aquest motiu, l'operació és gairebé impossible.

Tot i això, en les últimes hores, ha sorgit una informació que pot acostar al colombià al Barça. L'extrem italià de la Juventus, Federico Chiesa, està sonant per arribar al Liverpool durant el mercat d'hivern.

Aquest possible fitxatge acostaria Luis Díaz al Barça, ja que tots dos són extrems esquerres i sembla que Jurgen Klopp estaria més per l'italià. Ara bé, no hi ha res oficial més enllà de les paraules del pare de Luis Díaz, per la qual cosa, de moment, la possibilitat continua sent remota.