Muntatge de Xavi Hernández seriós mirant a Joao Cancelo amb la boca oberta

Xavi s'impacienta: Només hi ha un factor que evita l'arribada de Joao Cancelo

Sembla que la incorporació del portuguès només és qüestió de temps

Tot fa indicar que l'arribada de Joao Cancelo a Barcelona és qüestió de temps. Segons explica Fabrizio Romano, l'acord entre l'entitat catalana amb el Manchester City i amb el lateral portuguès està tancat. No obstant això, atès els problemes econòmics, encara no se n'ha pogut materialitzar la incorporació.

Des del Barça han filtrat que perquè puguin emprendre la cessió de Joao Cancelo necessiten que el fons d'inversió alemany li pagui la part corresponent al seu contracte. Cal recordar que la junta directiva de Joan Laporta va decidir vendre a Libero Football Finance AG el 29,5% de Barça Visión. Aquesta venda va permetre a la direcció esportiva poder inscriure la majoria dels futbolistes pendents.

Joao Cancelo celebrant un gol
Cancel objectiu del Barça | Europa Press

Joao Cancelo, a prop de vestir la samarreta del Barça

Els termes de la venda amb el fons d'inversió alemany indiquen que el club culer rebrà 120 milions d'euros per la transacció de Barça Visión. Amb el primer pagament efectuat de 20 milions d'euros, la secretària tècnica va poder inscriure els nous fitxatges com ara Romeu o Gündogan i algunes renovacions pendents, Gavi o Araújo.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Ara sembla que la secretaria tècnica està pendent que Libero Football Finance AG pagui 40 milions d'euros, com van acordar, que arribessin a finals d'agost. D'aquesta manera, el Barça podria acabar de concretar la cessió amb el Manchester City i assumir la fitxa de Joao Cancelo. Xavi Hernández, qui ha estat reticent a les rodes de premsa amb què la plantilla necessita un lateral dret, tot fa indicar que es concedirà la seva petició.

Joao Cancelo vol sortir del Manchester City i atès que el club culer no pot afrontar un traspàs, la millor opció per a les tres parts ha estat acordar una cessió. Per part seva, Pep Guardiola no vol un jugador que no vulgui estar a la seva plantilla i el portuguès ha expressat el seu desig d'unir-se al Barça. Ara bé, els 'citizen' no volen que el portuguès se'n vagi de franc a la ciutat comtal, per la qual cosa volen incloure una clàusula d'opció a compra.

Joao Cancelo, més polivalència per a Xavi Hernández

Joao Cancelo ja té acordat amb el Barça el seu nou contracte, el portuguès ha acceptat rebaixar-se el salari per poder vestir de culer. A més, la insistència mostrada per Xavi Hernández ha fet que el lateral tingui especial il·lusió a unir-se a la plantilla i afrontar nous reptes. La incorporació del futbolista de 29 anys oferirà noves variants tàctiques al cos tècnic a causa de la polivalència del lusità.

Joao Cancelo té ganes d'arribar al Barça, gairebé les mateixes que té Xavi Hernández de comptar amb ell. Els aficionats culers tenen ganes de veure el portuguès amb la seva nova samarreta i que li posi pilotes a Lewandowski. Amb la possible incorporació, la plantilla ha estat molt ben reforçada i s'espera que puguin lluitar per assolir els objectius, especialment a Europa.