Xabi Alonso amb rostre seriós mirant endavant

Xabi Alonso arribarà al Reial Madrid el 2024 amb un pa sota el braç: Fitxatge clau

Època de canvis al Reial Madrid

Xabi Alonso pot arribar al Reial Madrid l'estiu del 2024. Encara que potser no arriba sol, podria portar Jeremie Frimpong. El carriler de 22 anys ha cridat l'atenció de diversos equips pel gran joc.

La temporda passada ja va estar a les ordres de Xabi Alonso, i per això ja està acostumat al seu joc. A més, s'adapta molt bé a allò que necessita l'equip en qualsevol moment.

És molt possible que en algun moment vegem Jeremie Frimpong a LaLiga. Ha deixat caure alguna indirecta més d'una vegada, per la qual cosa cal esperar que arribi abans o després.

Jeremie Frimpong en un partit amb el Leverkusen
Frimpong agrada al Reial Madrid | Europa Press

Arribarà Jeremie Frimpong al Reial Madrid?

Ja són molts els rumors que hi ha sobre Xabi Alonso al Reial Madrid, però ara comencen a sonar els de Jeremie Frimpong. Tenint en compte que el tècnic espanyol podria arribar al club madrileny en menys d'un any, no és cap bogeria que es porti amb ell el jugador. De fet, el neerlandès va deixar anar fa poc la idea de jugar amb Vinicius.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

"És clar que m'encantaria jugar amb Vinicius, és un gran jugador. Qui sap? Potser algun dia". Aquestes declaracions de Jeremie Frimpong han encès les alarmes dels seguidors del Reial Madrid i dels futbolers en general.

Tot i així, no ens podem deixar portar pels rumors; fins que els bulls no es converteixin en informació de pes, no podem afirmar res. El que sí que és clar és que el jugador vol compartir vestidor amb un actual jugador del Reial Madrid, que no se'n mourà.

Jeremie Frimpong haurà de plantejar-se el futur

Jeremie Frimpong, la temporada passada, va fer 9 gols i va assistir en 10 ocasions en 45 partits. Aquests números, malgrat la seva edat primerenca, indiquen que té un futur brillant. El fet d'estar sota les ordres del possible futur entrenador del Madrid també ajuda que es decideixi pel club espanyol.

Tot i estar fent una bona feina al Bayer Leverkusen, potser s'acabi decantant per un altre club. Potser un de la Premier League o de LaLiga, però amb les declaracions recents... cal suposar que si s'ha de moure, vindrà per a la lliga espanyola.

A mesura que vagi avançant la temporada, anirem sabent més sobre aquests rumors i en podrem veure el desenvolupament. L'inici de l'equip és bo, són a dalt a la taula i motivats. Serà el Bayer Leverkusen de Jeremie Frimpong i Xabi Alonso la competència del temut Bayern de Munic?