Muntatge de Xavi contrariat mirant a Vitor Roque somrient

Vitor Roque continua en ratxa i envia un missatge en forma de gol a Xavi

El davanter brasiler es reivindica i el Barça ja l'espera

Contrast de davanters en clau blaugrana. En un moment en què Robert Lewandowski travessa una clara sequera de gol i no aconsegueix fer carburar l'equip, Vitor Roque continua marcant a Brasil. El nou davanter del Barça no para i demostra estar preparat per competir amb el polonès.

Vitor Roque tira del carro en un moment esportiu delicat per a l'Atlético Paranaense, el seu conjunt actual. Aquesta valentia i determinació per posar-se l'equip a l'esquena, és el que troba a faltar el Barça en partits travats com els de Getafe i Cadis. I també aquell punt de rebel·lia i personalitat que va demostrar tapant-se les orelles al celebrar el gol per reivindicar que encara hi és.

Primer pla de Vitor Roque celebrant un gol amb la Selecció del Brasil
Vitor Roque no para de fer gols | @vitor_roque9, Instagram

Lewandowski olora el perill de Vitor Roque

Lewandowski va arribar consagrat com una estrella a Europa, però a nivell de caràcter i golejador no està aportant el que se n'espera d'ell aquesta temporada. Xavi de segur que troba a faltar a un Vitor Roque que a més també pot aportar gana i ambició en un Barça molt jove com ell.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Vitor Roque no és només joventut i gol. També és tenir al camp un davanter capaç d'interpretar de meravella els espais i amb talent per associar-se. Cosa que el fa encaixar millor al model Barça que Lewandowski, tot i ser un rematador d'època.

Xavi necessita a Vitor Roque ja a Barcelona

Els moments de forma parlen per si sols, però això no vol dir que Vitor Roque hagi de venir a Barcelona a treure el lloc a Lewandowski. Simplement corrobora que, si s'adapta bé a Europa, Xavi tindrà una plantilla més completa. Amb un altre perfil a dalt diferent per dotar-lo d'alternatives segons el que requereixi el context de cada partit.

Lewandowski de ben segur que recuperarà el nivell per continuar sent un '9' d'època. I Vitor Roque, amb la seva llum, sembla difícil pensar que no traslladarà el seu talent del Brasil a Espanya. Aleshores, el Barça tindrà dos davanters diferents i també complementaris que augmentaran la competència sana i aportaran això tan preuat, el gol.