VLOG MIQUEL BLÁZQUEZ: El Barça ha de fer caixa amb Ronald Araújo? FUTBOL

Videoblog Miquel Blázquez: Ha de fer caixa el Barça caixa amb Ronald Araújo?

Ronald Araújo no passa el millor moment i Miquel Blázquez valora la seva possible venda

Ronald Araújo està considerat un dels millors centrals del món. La temporada passada va formar un autèntic mur al costat de Koundé i Ter Stegen, però aquest curs no està jugant bé i la seva venda ja no és descartable. De fet, ja va estar a punt de sortir el mes de gener passat davant l'interès del Bayern Munic i només Xavi Hernández va poder frenar la seva marxa.

Ara, en canvi, el seu rendiment continua sent igual de dolent i, a més, el Barça necessita vendre per poder fitxar. L'arribada d'un pivot és més que necessària i la venda de Ronald Araújo podria deixar molts milions a les arques del club. La pilota és a la teulada de Joan Laporta, que ha de prendre una decisió, encara que sembla difícil saber quina és l'encertada.

Miquel Blázquez, que segueix el dia a dia del Barça, és conscient del dilema i intentarà posar llum al futur de Ronald Araújo analitzant els pros i els contres de la seva venda. Ningú sap què passarà, però és evident que Ronald Araújo és un dels pilars del vestidor culer i el seu futur marcarà el rumb de la temporada que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: