Carlo Ancelotti i Antonio Pintus amb el capvespre al fons

Carlo Ancelotti rep la millor sorpresa a Valdebebas i comença a respirar tranquil

Tot segueix el previst i el tècnic italià no s'ha de preocupar

Carlo Ancelotti està tenint molts maldecaps en aquest inici de temporada. Els resultats estan sent immillorables, però les lesions han maltractat el Reial Madrid i diversos jugadors importants han caigut. Alguns, fins i tot de gravetat.

És per això que quan les recuperacions avancen i van sobre el previst suposen un alleujament per als madridistes. Ancelotti pot estar una mica més tranquil perquè aquesta setmana ja s'ha vist Thibaut Courtois trepitjar la ciutat esportiva només vint dies després de trencar-se.

Thibaut Courtois, clau les últimes temporades i sobretot en la conquesta de la Champions League el 2022, es va lesionar de creuats el 10 d'agost passat. Set dies després el van operar i ara ja s'exercita a prop dels companys. Tot ha anat bé i l'espera un llarg procés fins que es torni a posar sota els pals.

Primer pla de Carlo Ancelotti en roda de premsa
Ancelotti espera una bona recuperació de Courtois | Europa Press

Thibaut Courtois: "A poc a poc"

Thibaut Courtois ha penjat un missatge a les seves xarxes socials agraint el suport de l'afició i somrient el primer dia de feina. El belga es va lesionar a l'últim i més suau exercici de la sessió. Es va llançar a buscar una pilota dividida, el genoll li va fer un gir estrany i va sentir "crac".

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

En aquell mateix moment diu que sabia que estava trencat, però per sort tot va sobre el previst i en vint dies ha passat de l'enfonsament a l'esperança. Com diu ell, a poc a poc per tornar en les millors condicions possibles. Mentrestant, Kepa i Lunin es disputaran el seu lloc.

El buit de Thibaut Courtois va car

Per suplir Thibaut Courtois el Reial Madrid ha portat cedit del Chelsea a Kepa. El porter espanyol té l'enorme responsabilitat de fer oblidar el belga, i també s'haurà de consolidar al lloc davant un Lunin combatiu. Ancelotti no ho tindrà fàcil i, tot i no ser de tantes garanties, comptarà amb una competència molt sana entre tots dos.

L'operació del Reial Madrid ha estat excel·lent. Els blancs han sabut gestionar molt bé la sobrevinguda baixa de Thibaut Courtois, sense haver de pagar traspàs, han aconseguit portar un porter de nivell internacional cedit per un any. Estarà aquesta temporada al club, intentant-se revalorar, i quan el belga estigui de tornada se n'anirà de nou cap al Chelsea.