Thibaut Courtois mirant a Florentino Pérez sota un focus de llum parlant per telèfon

Thibaut Courtois és un mur infranquejable i Florentino Pérez pren una difícil decisió

El belga necessita un suplent del calibre

Thibaut Courtois, la salvació del Reial Madrid moltes vegades, ha vist que hi ha greus problemes a la part ofensiva de l'equip.

Els blancs estan disposats a desfer-se de Lunin pel seu baix rendiment i la manca d'actitud que ha demostrat diverses vegades. Ha arribat fins al punt que fins i tot va tenir una discussió amb l'entrenador de porters del primer equip.

Lunin, que és el segon de bord, és qui està donant problemes. Courtois està a un gran nivell, per tant ha de tenir un substitut que estigui a l'alçada. Tot i així, el Madrid no vol deixar que Lunin marxi de franc, de manera que tampoc li posarà les coses fàcils.

Andriy Lunin escalfant a un partit
Problemes amb Lunin | Europa Press

Lunin no està brillant com s'esperava

Lunin és un jugador jove, amb molt de futur per davant i talent; això s'ha pogut veure en l'interès que desperta al mercat. Ancelotti ha donat el vistiplau per sortir, però això no vol dir que els blancs no vulguin fer negocis gràcies a ell.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

La xifra que permet sortir Lunin del conjunt madridista és de 8.000.000 d'euros, factor que demostra el talent que veuen al jugador. La merenga ha deixat clara la seva posició: està disposat a quedar-se un any més, que li queda de contracte. Això permetria a Lunin sortir al mercat l'any vinent sense cap càrrega del club, fet que podria comportar més interès.

Lunin ha jugat un total de 7 partits de Lliga a la temporada 2022-2023 i ha rebut 7 gols, per la qual cosa la mitjana queda en 1 gol per partit. Els números no entusiasmen ningú, possiblement ni el mateix arquer.

Discussions i reemplaçaments

Després del partit contra l'AC Milan, va tenir lloc una discussió entre Luis Llopis, primer entrenador de porters del Reial Madrid, i Lunin. Sembla que hi va haver una cosa que va molestar el tècnic i ho va fer saber a Lunin, a la qual cosa el jugador va respondre amb un mal gest.

Una possible solució per a la suposada partida de Lunin seria David Soria, arquer del Getafe. De moment, la compra de l'arquer blau sembla difícil però no impossible.

Encara no se sap el futur de Lunin, però és molt probable que aquest sigui el seu darrer any vestint la samarreta blanca.