Carlo Ancelotti mira de reüll amb l'escut del Sevilla FC al seu costat
FUTBOL

El Sevilla vol el millor fitxatge del Reial Madrid, el gran secret de Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti acumula molts èxits en la seva etapa a les banquetes i el Sevilla vol furtar-li una peça fonamental


Carlo Ancelotti ho ha guanyat tot en la seva etapa a les banquetes. Ha dirigit el Reial Madrid, el Bayern de Múnic, el Nàpols, el PSG o el Chelsea, i en gairebé tots ha aconseguit aixecar algun títol important per al seu palmarès. És clar que és un dels millors entrenadors de la història, però no ho ha aconseguit sol.

Carlo Ancelotti sempre ha estat envoltat per un staff de luxe, però els darrers anys ha incorporat una nova peça al seu cos tècnic que li ha donat moltes alegries. Sí, perquè el seu fill, Davide Ancelotti, l'acompanya des de fa diverses temporades i s'està convertint en tot un mestre. El vestidor del Reial Madrid el té en alta estima pels seus coneixements i per la proximitat, cosa que ha après del seu pare.

Davide Ancelotti pot volar sol

L'estiu passat, Davide Ancelotti ja va rebre les primeres ofertes per emprendre la seva aventura a les banquetes en solitari, però va decidir quedar-s'hi. El futur del seu pare no estava gens clar i ell acabava d'obtenir la llicència de la UEFA per entrenar-se al màxim nivell, per la qual cosa els seus dubtes eren comprensibles. Ara bé, després de la renovació de Carletto, Davide va rebutjar totes les ofertes per continuar formant-se al costat del millor.

Davide Ancelotti al costat de l'escut del Reial Madrid i amb un avió al fons

Ara, en canvi, tot podria ser diferent. Davide Ancelotti, amb un any més a l'elit, ja està llest per dirigir un equip en solitari i ofertes, igual que fa un any, no li faltaran. S'ha rumorejat que l'Everton estaria encantat de donar-li l'oportunitat, i a França també hi ha diversos equips disposats a oferir-li feina, però sembla que el Sevilla té avantatge.

El club del Sevilla està en ple procés de reconstrucció i aquest any tornen a trobar-se barallant per llocs de descens. Un escenari que no agrada gens a la directiva del Sevilla, que busca solucions d'emergència i ha pensat en Davide Ancelotti.

David Ancelotti al Sevilla?

Sens dubte, el Sevilla és un gran de LaLiga i seria un gran destí per a Davide Ancelotti per infinits motius. Però, d'una altra banda, potser és una aventura massa exigent per a un novell i amb molt més a perdre que a guanyar. I és que, a l'ombra del seu pare, Davide ha demostrat tenir molt de talent i s'ha guanyat un vestidor tan complicat com el del Reial Madrid, però a Sevilla tot serà diferent.

El Sevilla busca tornar a llocs europeus amb una plantilla una mica feble i Davide Ancelotti no ho té clar. De moment, la seva intenció és seguir al Reial Madrid, però sap que té la possibilitat de provar sort pel seu compte i tampoc no ho descarta del tot. Veurem què passa a l'estiu, un cop finalitzi la temporada actual.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: