Pla mig curt de Sergio Ramos amb cara seriosa

Sergio Ramos veu com li tanquen la porta als nassos i es queda sense opcions

A pocs dies per al tancament de mercat, Sergio Ramos segueix sense trobar equip

Sergio Ramos continua sense equip. Als seus 37 anys, el central de Camas no va arribar a un acord de renovació amb el PSG i el seu futur és tota una incògnita. Ell, però, té molt clar què vol fer: tornar a casa, tornar al Sevilla F.C.

Quelcom que el club sevillà, almenys de portes enfora, no valora. "Ho ha dit el director esportiu, ho ha dit el vicepresident i ho diré jo: no tinc res en contra de Sergio Ramos, que és un extraordinari jugador, però és cert que dins del que tenim previst, no ens encaixa. No ha estat mai una opció, al club mai ha estat una opció”. Així de contundent va ser el president del Sevilla, Pepe Castro.

El Sevilla tanca la porta a Sergio Ramos

Tot i que alguns rumors van apuntar al retorn de Ramos a Nervión, la realitat dista molt de la voluntat del defensa. El Sevilla no valora, ara mateix, el seu fitxatge i el president, Pepe Castro, ha estat molt contundent.

Preguntat per la voluntat de Rams de vestir de blanc-i-vermell, Castro va asseverar: "Jo vull que vostè em regali un avió, regaleu-me'l, així puc viatjar en privat". Sembla molt clar, doncs, que sembla que el futur de Ramos és lluny de Sevilla.

Sergio Ramos, i ara què?

Mèxic, Aràbia o Turquia. Les pretensions econòmiques de Sergio Ramos fan que el seu futur estigui lluny del futbol espanyol. Amb l'opció del Reial Madrid absolutament descartada (es va arribar a especular amb la tornada després de la lesió de Militao), ara el de Camas busca altres opcions.

Opcions —això sí— més exòtiques. A Mèxic i Aràbia sospiren pel fitxatge, i des de Turquia ja s'ha contactat amb el seu entorn per veure les intencions del futbolista. Segons AS, el Galatasaray segueix molt de prop la pista del jugador i estarien disposats a satisfer les seves pretencions econòmiques.

Sergio Ramos demana un sou de 7,5 milions nets a l'any i el Galatasaray estaria per la labor de pagar-ho. Però de moment tot és fum. El futur de Sergio Ramos segueix sense concretar-se a 15 dies del tancament del mercat de fitxatges.