La samarreta de la Selecció Catalana de Futbol

FUTBOL

La Selecció Catalana de Futbol torna de la pitjor manera possible

Aquest mateix any torna la Selecció Catalana de Futbol en un partit ple de condicionants i males decisions

La Selecció Catalana de Futbol tornarà a jugar un partit internacional dos anys després del seu darrer partit, disputat contra Jamaica i amb una contundent victòria per 6 a 0. Sens dubte, el retorn de l'equip català és una gran notícia, encara que hi ha certs aspectes que envolten el matx i que no han agradat gens als aficionats.

És cert que tots tenim moltíssimes ganes de tornar a veure la Selecció Catalana després del seu darrer partit, ja que hi ha un grup molt bo de jugadors i sempre donen espectacle. Tanmateix, la decisió de col·locar l'amistós a final de temporada, justament abans de la celebració d'una Eurocopa i uns Jocs Olímpics no ajuda gens.

El calendari és tremendament atapeït i resulta difícil poder trobar un forat, però la decisió de col·locar el pròxim partit de la Selecció Catalana un dimecres 29 de maig és nefasta. Per si no n'hi hagués prou amb la data i el dia, l'estadi i el rival elegit tampoc no permeten que el matx pugui prendre la rellevància desitjada.

La Selecció Catalana de Futbol es tira un tret al peu

Segons ha avançat Rac1, la Selecció Catalana tornarà a jugar el pròxim dimecres 29 de maig contra Panamà. Un equip que actualment ocupa el lloc 45 del rànquing FIFA i que la seva estrella més gran és Adalberto Carrasquilla, que milita al Houston Dynamo de la MLS.

Diversos futbolistes de la Selecció Catalana s'abracen
Torna la Selecció Catalana de Futbol | FCF

És clar que Panamà no és el millor rival del món per atreure l'atenció de l'espectador, però, a més, el recinte tampoc acompanya. I és que el partit es disputarà a Sabadell, a la Nova Creu Alta, amb capacitat per a 12.000 assistents. Una decisió, sens dubte, polèmica, ja que hi ha estadis amb molta més tradició perquè jugui la Selecció Catalana i poder tenir més visibilitat.

Per exemple, la Selecció d'Euskadi sí que sap cuidar aquests detalls, ja que acaba de jugar el seu partit contra l'Uruguai a la catedral del futbol, a San Mamés, davant de 35.000 espectadors. El matx es va disputar dissabte, a Bilbao, i davant d'un rival ple d'estrelles mundials com ara Matías Vecino o Rodrigo Betancour.

En definitiva, dues maneres diferents de promocionar una mateixa idea i que han despertat moltes crítiques a les xarxes socials. "Es podrien buscar millors rivals…", assegura un usuari anomenat @Adriaos2. "Algú no està fent bé la seva feina", sentencia @MarcRoselloo.

➡️ Futbol

Més notícies: