Salma Paralluelo amb un gran somriure i un fons bicolor blau i vermell
FUTBOL

Salma Paralluelo al·lucina i el Barça 'explota' contra el Reial Madrid: Laporta, fart

La jove futbolista del primer equip femení ha rebut una trista notícia que ha caigut fatal a Barcelona, on ja pensen a aixecar la veu tan aviat com sigui possible

Al FC Barcelona sempre han considerat que, per davant dels premis individuals, hi van sempre els èxits col·lectius. Així ho considera el president Joan Laporta, que segueix amb l'objectiu clar de fer créixer la disciplina masculina, però també la femenina. Un Barça Femení que està donant moltes més alegries al barcelonisme que el primer equip que entrena Xavi Hernández.

Tot i les notícies d'última hora vinculades al futur de Jonatan Giráldez, el primer equip femení està de dolç i això es nota a cada entrega de premis. El tècnic de Vigo no seguirà al capdavant del bloc liderat per Aitana Bonmatí i Alexia Putellas, però a Can Barça consideren que els èxits continuaran arribant amb una plantilla excelsa. Joan Laporta està molt orgullós del grup, però fa unes hores ha rebut una notícia que li ha sentat molt malament, igual que a la resta del barcelonisme.

Salma Paralluelo 'explota' contra el Reial Madrid Femení

Salma Paralluelo (Saragossa, 13 de novembre de 2003) és, per a molts i moltes, una de les futbolistes més prometedores del panorama futbolístic estatal. Després de decantar-se pel futbol per sobre de l'atletisme, la davantera de 20 anys ja sap què és guanyar un Mundial, en què va ser nomenada millor jove. Paralluelo ja és una peça fonamental del Barça de Jonatan Giráldez i, a més, fa algunes setmanes va firmar un contracte de patrocioni a l'alçada del nivell de les millors estrelles.

Amb el FC Barcelona, Paralluelo va guanyar el triplet (Lliga, Champions i Supercopa) en la que va ser la seva primera temporada com a blaugrana. Això la va portar a ser nominada per a la Pilota d'Or 2023, que finalment va guanyar la catalana Aitana Bonmatí. La saragossana va culminar la seva gran temporada guanyant el Mundial amb la selecció espanyola absoluta, cosa que molt poques futbolistes han estat capaces d'aconseguir amb la seva curta edat.

El món del futbol es va rendir davant seu, però sembla que tots aquests èxits no han estat suficients per a alguns. Un fet que ha sorprès Paralluelo i que ha fet explotar el FC Barcelona, on estan cansats de les manipulacions per part del Reial Madrid, també en l'àmbit del futbol femení.

Va quedar tercera a la Pilota d'Or, però ara se n'obliden de forma descarada

Paralluelo va acabar quedant tercera en la votació per aixecar la Pilota d' Or 2023. Per davant de la saragossana van quedar Sam Kerr (Chelsea) i Aitana Bonmatí, que va guanyar el premi més que merescudament. Un factor que el Barça va valorar i que va considerar just, a diferència d'un altre rànquing individual que s'ha filtrat en les darreres hores.

I és que la FIFA ha fet pública la llista amb les tres finalistes al premi 'The Best' en categoria femenina. Una llista on hi ha Aitana Bonmatí, Jennifer Hermoso i la futbolista del Reial MadridLinda Caicedo.

Un fet que ha sorprès Paralluelo i que ha enfadat enormement el barcelonisme, que no entén què més ha de fer la saragossana per estar entre les nominades al guardó. A Can Barça no entenen, principalment, la nominació de la madridista Caicedo, que només va marcar un gran gol contra Alemanya al Mundial amb la selecció de Colòmbia.

És clar que el Reial Madrid, per fets com aquest, està transportant el futbol femení a una altra dimensió. Una dimensió cada cop més semblant a la del futbol masculí.