Luis Rubiales a una gala de la Federació

Rubiales a una jugadora de la selecció: 'Fes-ho per les meves filles'

L'incendi a la Federació continua descontrolat

Espanya es va proclamar diumenge passat campiones del món a Austràlia, imposant-se a Anglaterra a la final amb un gol d'Olga Carmona. Aquesta fita recompensa els anys d'esforç de les generacions de jugadores que han passat per la selecció, però malauradament hi ha hagut un acte que ha eclipsat l'èxit.

En el lliurament de medalles, el president de la Federació, Luis Rubiales, va fer un petó a una de les capitanes, Jennifer Hermoso. La madrilenya es va veure sorpresa pel que va passar i no va poder fer res per evitar-ho, tal com va confessar al vestidor les seves companyes mentre feia un directe d'Instagram. Després d'això, els aficionats han demanat el cessament del màxim responsable del futbol espanyol i les últimes informacions no el deixen en bon lloc.

Jenni Hermoso a un entrenament de la Selecció al Mundial
Jenni Hermoso no estaria d'acord amb les paraules de la Federació | Europa Press

Luis Rubiales a Jennifer Hermoso: 'Fes-ho per les meves filles'

Després de veure l'enrenou que havia causat el petó, Luis Rubiales va intentar treure ferro a l'assumpte, justificant que era un acte espontani entre dos amics. Tot i això, Jennifer Hermoso va ser contundent dient que no s'ho esperava, no va poder fer res per evitar-ho i no li va agradar, de manera que la versió del president va canviar. Després d'això, es va publicar un vídeo en què es va disculpar pels seus actes i encara que va pregar a la davantera que aparegués amb ell, aquesta no va accedir.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

"Mi puesto está en juego, hazlo aunque sea por mis hijas. Necesito que salgas conmigo", han informat des de Relevo que Rubiales va demanar a Jennifer Hermoso. Per si no fos prou, han revelat que el tècnic, Jorge Vilda, hauria intentat convèncer la família de la madrilenya perquè accedís a aparèixer al vídeo.

Malauradament, s'està parlant més del que ha passat fora del camp que de la primera estrella a la samarreta del combinat femení. Això no fa més que evidenciar el mal ambient que hi ha entre esportistes, directius i sembla que parteix del cos tècnic, encara que algunes de les '23' campiones mundials ho han desmentit.

Jennifer Hermoso no hauria escrit el comunicat des de la selecció

La mateixa Federació va filtrar a EFE unes declaracions de Jennifer Hermoso que aparentment no corresponen amb l'opinió de la capitana. "Ha sido un gesto mutuo totalmente espontáneo por la alegría inmensa que da ganar un Mundial. El presi y yo tenemos una gran relación, su comportamiento con todas nosotras ha sido de diez y fue un gesto natural de cariño y agradecimiento".

De moment, Rubiales continua al càrrec malgrat l'escàndol del petó, les declaracions i uns gestos a la llotja, agafant-se els seus genitals a escassos metres de la Reina. Sens dubte, aquesta actuació és incompatible amb el màxim responsable del futbol a Espanya i des de la Federació han anunciat una assemblea extraordinària aquest divendres. Jennifer Hermoso no ha volgut tirar més llenya al foc, però les actuacions dels directius podrien estar enfadant molt una plantilla que ha tingut a veure com el seu èxit dins del camp ha passat a un segon pla davant aquest escàndol.