Primer pla de Rodrygo Goes mirant a càmera i molt seriós

Rodrygo Goes assumeix galons i envia un missatge: 'Esperen alguna cosa de mi'

Rodrygo Goes vol ser la referència ofensiva que necessita el club blanc

Rodrygo Goes afronta la seva cinquena temporada com a jugador del Reial Madrid i assumeix la responsabilitat per liderar la faceta golejadora. Davant la confirmació que Mbappé segueix al PSG almenys una temporada més, el míster no té un davanter amb grans xifres golejadores a la plantilla.

Davant la falta d'una referència ofensiva, el cos tècnic necessitarà que tant Rodrygo Goes i Vinícius augmentin els registres golejadors. Amb la nova tàctica que proposa Carlo Ancelotti, el nou "7" madridista no sembla estar adaptat i no aconsegueix treure la seva millor versió. Tot i això, el "11" pot adaptar-se millor a la nova variant i l'ajudi a donar el seu millor nivell i que aconsegueixi millorar les seves dades golejadores.

Rodrygo Goes vol superar les seves dades golejadores

"Sento que estic cada vegada millor, cada vegada més protagonista, però és clar, he demostrat poc encara per a tot el que puc". Amb aquestes declaracions podem assumir que Rodrygo Goes vol que la pròxima temporada sigui el seu any d'explosió futbolística. El curs anterior, el brasiler va anotar 19 gols en 57 partits, lluny està dels números anotadors de Karim Benzema. Després de la marxa del francès i la no arribada de Mbappé, el Reial Madrid necessitarà que els gols anotats es distribueixin entre la plantilla.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

"Crec que cada temporada tindré més pressió, però també més protagonisme. Això és el que vull, el que busco per la meva manera de jugar. Sé quina és la meva importància, jugo al club més gran del món" va declarar Rodrygo Goes. El brasiler sap de la importància que tindrà aquest any per a Carlo Ancelotti i que els aficionats tenen moltes expectatives posades en ell.

Rodrygo Goes ja ha anotat el seu primer gol de la temporada. El futbolista ha reconegut que no té pressió, perquè des dels onze anys ha assumit la responsabilitat perquè té una figura paterna també professional. El futbolista ha declarat en repetides ocasions que el seu desig era jugar al Reial Madrid i que avui ja ha complert el seu somni.

Rodrygo Goes vol protagonisme amb Carlo Ancelotti

Rodrygo Goes i Vinícius s'han d'adaptar als automatismes que proposa Carlo Ancelotti un cop arrencada la temporada. A mesura que avanci el curs, el més probable és que els dos brasilers progressin adequadament i que probablement s'aniran tornant la titularitat amb Joselu.

El Reial Madrid i la plantilla necessitaran la millor versió de Rodrygo Goes i de Vinícius Júnior per assolir els seus objectius. En cas contrari, el club haurà de ser molt sòlid defensivament per contrarestar les mancances golejadores. Els aficionats madridistes esperen que tots dos davanters superin la xifra dels 15 gols a LaLiga i que facin oblidar Benzema i que no necessitin Mbappé.