Muntatge de Robert Lewandowski amb un tigre

Robert Lewandowski se sincera: 'La MLS estava fermament al meu cap'

El polonès haurà de decidir abans o després

No és un secret que Robert Lewandowski , malgrat ser un dels millors “9” de la història, ja ha baixat la intensitat. El jugador de 35 anys ja ha donat tot el que havia de donar i ara encara la seva recta final al futbol. El FC Barcelona pot ser un dels darrers equips que gaudeixi del seu joc, per la qual cosa cal aprofitar-ho.

Robert Lewandowski ha passat per diversos conjunts al llarg de la carrera. Es podria dir que el Bayern Munic és el que s'ha endut la seva millor versió i on més ha triomfat com a jugador. És el segon màxim golejador de la Bundesliga i té diversos rècords que encara no han estat superats.

Ha jugat ni més ni menys que vuit temporades al club alemany i ha aconseguit guanyar la lliga en les vuit ocasions. A més, compta amb dues lligues més amb el Borussia Dortmund.

Robert Lewandowski mirant cap al front amb Xavi Hernández darrere seu mirant a l'estesa
Què serà de Robert Lewandowski? | Europa Press, Canva Creative Studio

Robert Lewandowski es planteja el seu futur

El seu joc al Bayern Munic era fred i exacte, no hi havia errors; el conjunt era com una màquina ben greixada. El mateix Robert Lewandowski ho ha confirmat fa poc en unes declaracions en què també deia que ara és més humà. El club català ha fet que ja no sigui tan mecànic, ara té més cor dins i fora del camp.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Robert Lewandowski ha admès que a l'època de la pandèmia veia clar el fet d'anar-se'n a la MLS. Ara, després de l'experiència per Espanya, ja ho veu més cru. Es podria dir que el FC Barcelona li ha obert els ulls i ha ajudat a decidir-se.

Òbviament, no podia anar-se'n sense respondre el dubte que ara tots ens plantegem quan un jugador comença a encarar el seu retir futbolístic: ¿Se n'anirà el jugador a Aràbia? Robert Lewandowski va aclarir que està molt feliç a LaLiga i que anar-se'n a la lliga saudita no és una opció que passi amb el cap.

Hi ha futur a LaLiga per al polonès?

Robert Lewandowski té contracte de dos anys amb opció al FC Barcelona. Això vol dir que si el club no troba cap altre “9” que el substitueixi, segurament li prolongaran la seva estada a Catalunya. El jugador s'haurà de mantenir a bon nivell perquè no paren de sortir joies de la Masia.

És qüestió de temps que surti una jove promesa que pugui cobrir la seva posició. Caldrà seguir de prop els passos de Robert Lewandowski, no sabem què depararà el futur. Possiblement, ni ell mateix ho sàpiga.