Muntatge de Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Enric Reyna i Joan Gaspart

Sopar al FC Barcelona: Joan Laporta es reuneix amb els expresidents del club

Laporta s'ha reunit amb Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Enric Reyna i Joan Gaspart, sota l'ombra del 'Cas Negreira'

Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Enric Reyna i Joan Gaspart, els cinc darrers presidents del Barça, van sopar junts dimarts a la nit amb la intenció d'“unificar postures i transmetre una imatge d'unitat”.

Així ho ha confirmat el club blaugrana en un comunicat oficial aquest mateix matí.

Segons el FC Barcelona, la trobada entre els cinc presidents s'ha donat per "analitzar l'actualitat barcelonista i tractar temes relacionats amb els darrers esdeveniments del club".

Aquesta reunió s'ha fet després de la proposta de Joan Gaspart dissabte passat a l'Assemblea General de Socis i Sòcies Compromissaris del club. Aquesta assemblea en què es va organitzar el sopar posterior, estava orientada a “consolidar una posició infrangible i buscar la cohesió del barcelonisme”.

El sopar, que va tenir lloc a la primera planta de l'hotel Majestic de Barcelona, i que es va allargar durant més de dues hores i mitja, tenia com a propòsit fer pinya a l'entorn barcelonista. El 'Cas Negreira' està intentant danyar la imatge del FC Barcelona i no ho permetran.

Una trobada sota l'ombra del 'Cas Negreira'

El matx s'ha donat mentre segueix dret la investigació del 'Cas Negreira', en què Rossell, Bartomeu i ara Laporta, estan imputats.

El jutge Aguirre, que porta el cas, va decidir imputar l'actual president del FC Barcelona la setmana passada, pels pagaments a l'exnúmero 2 dels àrbitres, Enríquez Negreira.

Després de la seva imputació, Laporta va emetre un missatge on trucava a una postura de defensa comuna dins del club. Cal recordar que Rosell i Bartomeu ja havien intentat reunir-se amb el màxim mandatari del club per enterrar velles picabaralles.

Joan Laporta en primer pla amb cara de preocupació amb una cel·la de fons
Laporta va ser imputat la setmana passada al Cas Negreira | Europa Press, Tiero

I és que el 'Cas Negreira', de ben segur que va ser un dels punts que els expresidents van tractar en aquesta reunió.

Tot i que el comunicat no ha assegurat aquesta informació, el diari Mundo Deportivo assegura que els mandataris van aprofitar la reunió per coordinar l'estratègia jurídica que portarien els seus advocats.

El que sí que és segur, és que els cinc últims presidents del FC Barcelona van aprofitar el sopar per organitzar una defensa del club.