Fotomuntatge del rostre d'Alexia Putellas en primer pla somrient de fons i al capdavant una rodona vermella amb una imatge difuminada al costat d'un cotxe CUPRA
FUTBOL

El regal de més de 40.000 euros que Alexia Putellas llueix gairebé cada dia

Alexia Putellas, considerada com una de les millors jugadores de futbol, és des de fa un any l'ambaixadora de la marca de cotxes CUPRA

No hi ha cap dubte que Alexia Putellas és, juntament amb Aitana Bonmatí, una de les millors jugadores de futbol de tot el món. I la guanyadora de fins a dues Pilota d'Or el 2021 i el 2022 ha vist com el seu estatus s'ha reflectit, evidentment, en la seva feina.

Sí, perquè són moltes les marques que estan actualment darrere d'estrelles com Alexia Putellas. En el cas de la futbolista del FC Barcelona, té una gran visibilitat i molt de públic darrere de la seva figura. De fet, la migcampista ha esdevingut un referent per a tots els joves que estimen aquest esport.

Per això, no és estrany que marques tan grans apostin per la catalana a l'hora de promocionar els seus productes. I això és el que no ha dubtat ni un segon a fer la marca de cotxes CUPRA.

El car regal que Alexia Putellas llueix cada dia

Alexia Putellas té des de fa un temps un posessió molt valuosa i costosa. Una que, sens dubte, fa servir, si no cada dia, moltes vegades.

Es tracta d'un cotxe valorat en 42.000 euros de la marca de cotxes de gamma esportiva CUPRA, com ha indicat el mitjà Tork.

Un vehicle que, de fet, no hauria comprat ella, sinó que la marca li hauria regalat a la migcampista blaugrana a canvi de promoció. Una cosa que és força comuna actualment amb influencers o personalitats rellevants.

Fotografia d'Alexia Putellas posant asseguda a terra amb la Pilota d'Or 2022 i un cotxe blau CUPRA en col·laboració amb la marca
Alexia Putellas condueix actualment un cotxe de la marca CUPRA valorat en 42.000 euros | Europa Press

El vehicle d'Alexia Putellas és un turisme de color blau de cinc portes amb caixa de canvi automàtica. A més, el CUPRA compta amb tracció posterior a les rodes i una bateria d'acumulador d'ions d'una capacitat útil de fins a 58 kWh.

Alexia Putellas, ambaixadora de CUPRA

Alexia Putellas és, des de fa aproximadament un any, la cara visible de CUPRA, com va anunciar la marca. "Estem orgullosos de comptar amb Alexia a la tribu CUPRA", declarava Víctor Sarasola, director comercial de la companyia a Espanya.

D'acord amb l'elecció de la migcampista del FC Barcelona, assegurava que, "com passa amb altres ambaixadors de la marca, és un jove talent que busca l'impuls de la transformació de l'esport, en aquest cas femení. CUPRA aposta per donar suport a una figura futbolística femenina per accelerar aquest canvi".

Alexia Putellas, per part seva, es mostrava encantada amb la col·laboració amb la marca de cotxes esportius. "És tot un plaer i orgull poder formar part de l'equip de CUPRA i estic molt agraïda pel suport a l'esport i la confiança dipositada en mi per ser ambaixadora".

"Espero poder ajudar, inspirar i ser impuls per a les noves generacions mitjançant un estil i valors compartits amb la marca", declarava.

No és la primera jugadora de futbol del Barça en ser ambaixadora de CUPRA. També ho han estat abans tant Ansu Fati com Ter Stegen. Ara, Alexia Putellas se suma a ser una de les cares visibles de la marca de cotxes.