Un jugador de futbol amb l?escut del FC Barcelona de fons.
FUTBOL

Rebutja el PSG per fitxar gratis pel Barça: 'És el nou Fermín López i vol...'

El Barça ha tancat el fitxatge d'un migcampista que dirà adeu al PSG per quedar-se amb el lloc de Fermín López

El Barça, amb Joan Laporta com a màxim responsable, ja treballa per accelerar l'arribada dels primers fitxatges del mercat d'estiu. L'objectiu del Barça no és cap altre que reforçar diverses posicions sense perdre el nord, però la veritat és que Joan Laporta s'ha obsessionat a millorar el centre del camp. A més, per si no n'hi hagués prou, el manà culer s'ha marcat un gran repte: fitxar el nou Fermín López, que estaria disposat a rebutjar el PSG per venir al Barça.

Tot i que el Barça ha quedat fora de la cursa per fitxar els últims grans migcampistes, el club culer té un altre gran objectiu que comparen amb interior Fermín López. Hansi Flick, per la seva banda, recolza qualsevol moviment ideat per Joan Laporta i ja ha donat llum verda al nou fitxatge del Barça, que podria ser oficial les properes hores. Fermín López, que es troba disputant l'Eurocopa 2024 amb Espanya, ja ho sap i el seu lloc al Barça podria estar en perill després d'aquest darrer fitxatge de Joan Laporta.

Fermín López s'emporta la mà al front per celebrar un gol

El futur amb Fermín López no és gens clar, però sembla evident que el Barça busca lligar un nou interior i que, a més, ja hauria aconseguit l'impossible. I és que el Barça hauria aconseguit que aquest centrecampista, a qui comparen amb Fermín López, rebutgés el PSG per fitxar ja pel club culer que presideix Joan Laporta. Tot s'ha de confirmar, però sembla que el Barça ja té nova peça i el següent pas és fer-la oficial abans que es tanqui el mercat de fitxatges estival.

El Barça busca talent i li roba el nou Fermín López al PSG: "Quin fitxatge..."

El Barça, amb Joan Laporta al capdavant, està totalment obsessionat amb el mercat de fitxatges, ja que es dóna per fet que la plantilla necessita molts canvis per poder competir. Així ho ha fet saber el mateix entrenador alemany Hansi Flick, que també s'ha enamorat del nou Fermín López, que estava a un sol pas de ser jugador del PSG. Hansi Flick i Joan Laporta volen que el Barça recuperi l'esperit competitiu i, per tant, entenen que serà crucial que tots els jugadors sentin que la competència ferotge existeix.

El Barça vol acabar amb la comoditat de futbolistes com Pedri, que aquest any ha estat pràcticament intocable malgrat estar condicionat per les lesions musculars constants. El Barça, per contrarestar el pobre rendiment d'algunes estrelles, s'havia fixat un nou gran objectiu de mercat que comparen, i de quina manera, amb l'espanyol Fermín López.

El Barça somia fitxar els millors futbolistes del món, però el cert és que el club culer ha d'acudir a un mercat més desconegut per apostar per joves promeses. De fet, així ho ha realitzat en aquesta ocasió, ja que ha convençut una jove talent de 18 anys perquè rebutgi el PSG per fitxar pel Barça de Flick. Tot està a res de confirmar-se, cosa que provocaria alguns moviments sonats, com per exemple una possible venda de Fermín López.

Rebutja el PSG per fitxar gratis pel Barça: 'És el nou Fermín López i vol...'

El Barça busca repetir la fórmula Fermín López, un futbolista que ha donat un rendiment excels tot i haver jugat molt pocs minuts al futbol del més alt nivell. Fermín López és el tipus de 'fitxatges' que vol tornar a dur a terme el Barça, motiu pel qual Joan Laporta licitarà i anirà amb tot a buscar una perla. El Barça vol generar il·lusió i sap que la millor manera d'aconseguir-ho és tancant nous fitxatges que, tot i ser més desconeguts, rendeixin i sentin els colors com si fossin pocs.

Joan Laporta s'ha tornat boig pel nou Fermín López i vol evitar que aquest mateix fitxi pel PSG aquest proper mercat de fitxatges d'estiu. Per això, el president del Barça ja s'ha reunit amb el futbolista en qüestió, que està per la tasca de renunciar a diners per convertir-se en el nou Fermín López. Tot és a l'aire, però es podria concretar en les properes hores.

Segons ha pogut saber 'e-Notícies', el Barça és a prop de tancar el fitxatge de Brian Fariñas, futbolista espanyol del Juvenil A del Barça de només 18 anys. Fa un any, els responsables del futbol base del Barça ja van fer un gran esforç per retenir Fariñas, considerat com un dels cracs del futur culer. Ara la pilota és a la teulada del futbolista de 18 anys, que haurà de rebutjar l'última proposta del PSG per convertir-se en el nou Fermín López de Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: