Muntatge de Florentino i Hazard en primer pla mirant-se l'un a l'altre

L'última oportunitat d'Eden Hazard és a... Mèxic!

Ja han passat uns quants mesos des que el jugador belga es troba sense equip, i, de moment, no se li havien presentat ofertes

Eden Hazard ha estat el protagonista de moltes informacions des que va quedar lliure davant de la sorpresa de molts. Va ser a principis del mes de juny, i des de llavors, ha estat relacionats amb molts clubs, però cap amb una proposta ferma. Aquestes setmanes, es va rumorejar fins i tot que el jugador belga es retiraria del futbol si no veia una alternativa clara. Actualment, continua vivint a Madrid en espera d'aquell club que li ofereixi una oferta que convenci l'atacant.

A Espanya, a causa del caixet, potser seria complicat d'adquirir per als equips de LaLiga. Sumat que en les temporades amb el Reial Madrid va anar decaient al seu futbol de manera estrepitosa, fa que el nostre país sigui una opció gairebé impossible per a l'ex del Chelsa. Va tenir l'oportunitat de jugar 10 partits la temporada passada, la 2022/2023. Dels 10, va sortir de titular en 4, i va poder aconseguir un gol. D'això en fa més d'un any.

Muntatge de Bellingham i Vinícius
Jude Bellingham i Vinícius Junior, del Reial Madrid | Europa Press

Visqui Mèxic!

Tot sorgeix arran d'un tuit que llança Pachuca de Mèxic on s'oferien com una opció per aconseguir els serveis d'Eden Hazard. El club mexicà, entre broma i broma, sembla que el va voler fitxar de debò, però el jugador va acabar rebutjant l'oferta. El de Pachuca és un dels comptes més actius del futbol mexicà. Té un índex força alt d'interacció amb els usuaris. Per això, un aficionat els va demanar que deixessin les xarxes socials i que es dediquessin a fitxar jugadors. Estirant d'ironia, finalment va poder esdevenir un acord.

Per la història recent al futbol de Mèxic, a la Lliga MX han estat Tigres i Monterrey els dos únics equips que han pogut donar una campanada a la finestra de fitxatges. Tot i això, ha estat el Rayados el que va pescar dos jugadors de LaLiga a l'Obertura 2023. Un del Real Betis, Sergio Canales, i un altre del Sevilla FC, Tecatito Corona.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Seria aquest un intent, finalment fallit, per part de Pachuca per fer-se notar, donar la sorpresa i aconseguir els serveis d'Eden Hazard. Els aficionats, veient l'efecte que ja han provocat, continuaran repetint 'la jugada' a les xarxes socials per si cau la breva.

De moment, Eden Hazard continua vivint a Madrid deixant-se estimar per les ofertes que li arriben. El futbolista de Bèlgica no té una idea clara de futur, per això l'augment de rumors sobre penjar les botes. Tenint en compte que encara és setembre i la temporada molt llarga, l'exjugador madridista pot acabar a qualsevol lloc.