Carlo Ancelotti mirant a l'estesa al Sánchez Pizjuán
FUTBOL

El Reial Madrid surt viu de Sevilla malgrat els 2 errors de Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti insisteix en els mateixos errors del passat

El Reial Madrid arribava a l'estadi Sánchez Pizjuán amb ganes de continuar guanyant i mantenir el liderat de LaLiga EA Sports. Tot i això, al davant s'ha trobat amb un Sevilla ple d'energia i amb les coses molt clares, que ha deixat Carlo Ancelotti força assenyalat.

Sí, perquè el Reial Madrid ha aconseguit treure un punt de miracle i Carletto segueix insistint a cometre les mateixes errades que en el passat. Per començar, tot i que Rodrygo està travessant una sequera monumental ha tornat a ser titular. Però a més, al lateral esquerre, Carlo Ancelotti ha tornat a donar una nova oportunitat a Ferland Mendy que tampoc no li ha sortit com esperava.

Carlo Ancelotti no vol que Rodrygo s'enfonsi

El Reial Madrid ha sortit d'inici amb Rodrygo de '9' (just on va dir que no volia jugar) i amb Mendy al costat, deixant Joselu i Fran García a la banqueta. Tots dos són de la plena confiança del míster i, malgrat que no estan quallant una bona temporada, avui han estat titulars en un camp complicadíssim.

Davant d'aquest escenari, el Sevilla ha pressionat de valent des del primer minut i ha tret un valuós empat. Rakitic ha arribat moltes vegades a l'àrea de Kepa i ha creat molt de perill. Però no ha estat fins al minut 74 quan En-Nesyri ha aconseguit molestar David Alaba prou perquè l'internacional per Àustria fiqués la pilota a la porteria.

Això sí, només dos minuts després, Dani Carvajal ha empatat el partit amb un superb cop de cap. Toni Kroos ha posat un centre perfecte des del costat dret i el capità ha posat l'1 a 1 a l'electrònic per alleugeriment de Carlo Ancelotti. L'italià ha deixat assegut el seu '9' més decisiu i a Fran García, que estava aportant molt en atac i generant perill constant amb les seves galopades per la banda.

Ferland Mendy, perdut i Rodrygo, apagat

Ferland Mendy s'ha quedat a les ordres de Carlo Ancelotti durant l'aturada internacional i avui ha estat de la partida. Tot i això, no ha aportat res en atac i en defensa tampoc és que hagi estat un mur. La seva capacitat per crear joc és molt limitada i tampoc destaca a l'apartat físic, on abans destacava.

D'altra banda, Rodrygo ha tornat a tenir ocasions molt clares, però aquest any no té sort. La porteria se'l fa massa petita i tampoc és tan desequilibrant com abans. De fet, la seva titularitat ha estat una sorpresa, ja que ara mateix Joselu no pot ser a la banqueta, encara que Carlo Ancelotti hi insisteixi.