Luka Modric es col·loca els cabells abans de treure un córner amb el Reial Madrid

Situen Luka Modric fora del Reial Madrid: 'Per ell tindria sentit'

El '10' del Reial Madrid no té gens clar el seu futur i ha rebut una trucada molt especial

Luka Modric no esperava comptar amb tan poc protagonisme aquesta temporada i el futur penja d'un fil. Als 38 anys, el croat va decidir renovar un any més amb el Reial Madrid sota la promesa que continuaria sent important, però amb el pas de les jornades està descobrint la trista realitat. I és que Carlo Ancelotti no el té entre els seus preferits i cada vegada té menys pes en els seus plans, i per això ja han començat els rumors sobre la seva sortida.

De fet, Luka Modric ja va confessar fa poc més d'una setmana que l'havia sorprès el nou rol i que no estava gaudint. "Ningú està content quan està fora del joc. Després de tot a la meva carrera, en què no estic segur d'haver estat a la banqueta durant tres partits seguits, aquesta sensació em resulta especialment estranya".

Luka Modric avisa el Reial Madrid

Luka Modric ha dominat el centre del camp del Reial Madrid durant els darrers anys i s'ha convertit en un dels millors de la història. La seva qualitat, intel·ligència i saber estar sobre el terreny de joc l'havien convertit en imprescindible, però ara tot ha canviat . Carlo Ancelotti està apostant pels més joves i això pot provocar l'adéu de Luka, que no ho descarta.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del Real Madrid en Telegram!

"Veurem com es desenvolupen les coses el que queda d'any, el més important és l'interès de l'equip i actuaré en aquesta direcció, com sempre. Si resulta que ja no sóc important, aleshores pensaria què fer a continuació. Repeteixo, no em vaig quedar per quedar-me , sinó que vull jugar i gaudir del futbol, com cada dia des que vaig arribar a aquest fantàstic club”, van ser les seves paraules fa pocs dies.

Pla general de Luka Modric en un partit amb el Reial Madrid
Modric té diverses sortides possibles | Europa Press

Sens dubte, Luka Modric té molt clar què vol fer i no pensa perdre el temps. L'Eurocopa del 2024 és el seu objectiu principal i sap que necessita minuts per arribar en bona forma. Així que, si al Reial Madrid no en té, no descarta buscar-los fora i ja ha rebut una bonica oferta per tornar a casa.

Luka Modric descarta l'Aràbia, però no un retorn a casa

Luka Modric ha decidit seguir al Reial Madrid, almenys de moment. Va renovar fa poc més de 3 mesos i, malgrat que ha rebut la suculenta trucada d'Aràbia, ha dit no. El seu desig és continuar jugant al Santiago Bernabéu, però no a qualsevol preu i per això no descarta tornar al Dinamo de Zagreb, lloc del qual es va formar futbolísticament.

És més, la mateixa presidenta del Dinamo de Zagreb , Vlatka Peras, ha confirmat que el fitxatge de Luka Modric està entre els seus objectius i que intentarà aconseguir-ho. "Està a l'últim any de contracte, ho trucaré a l'hivern. No puc dir que estigui en contacte constant amb ell, però conec membres de la seva família, per a ell tindria sentit tornar al Dinamo al final de la seva carrera. Sens dubte, el Dinamo farà tot el que estigui a les mans perquè això passi, ara veurem si això n'hi haurà prou".

És clar que el futur de Luka Modric no està decidit i que té diverses opcions a sobre de la taula. Per començar, podria decidir seguir al Reial Madrid i retirar-se al Santiago Bernabéu, encara que corre el risc de fer-ho passant gran part del temps assegut a la banqueta. Mentre que, d'altra banda, podria sortir a buscar noves aventures: l'Aràbia i el Dinamo de Zagreb semblen les seves opcions més viables, però el '10' és el que té l'última paraula i encara no s'ha decidit.