Luka Modric en primer pla

Luka Modric compleix la seva missió i ja planeja la sortida: Ancelotti i Bellingham, culpables

Luka Modric assumeix la realitat i ja està buscant solucions

Luka Modric és una autèntica llegenda del Reial Madrid. Va arribar ja fa 11 anys procedent del Tottenham i ho ha guanyat tot de blanc, demostrant una enorme qualitat i fent aixecar el Santiago Bernabéu dels seus seients en cada partit. Tot i això, als seus 37 anys, Modric ja comença a veure el final de la seva aventura molt a prop i la culpa és, principalment, de Carlo Ancelotti i de Jude Bellingham.

I és que, per estrany que sembli, l'entrenador italià ja ha començat a renovar la plantilla i la primera mostra la vam tenir a San Mamés, amb Luka Modric com a suplent. Una situació incomprensible, ja que el croat va estendre el contracte amb el Reial Madrid per un any més a canvi de ser important durant el curs, però Carlo Ancelotti va preferir donar entrada als quatre fantàstics. D'aquesta manera, o molt canvia la seva situació, o Luka Modric deixarà el Reial Madrid... al gener!

Pla general de Luka Modric en un partit amb el Reial Madrid
Modric podria anar-se'n si no canvia la seva situació | Europa Press

Luka Modric es planteja anar-se'n al gener

Ningú no pot dubtar del compromís i l'entrega de Luka Modric, que és un dels més estimats per l'afició del Reial Madrid. Fa més d'una dècada que defensa l'escut i la passió dels merengues pel món i ha aconseguit aixecar una Pilota d'Or. Sens dubte, Modric és un dels millors futbolistes que ha vestit la samarreta blanca, però ara ja no té el pes que mereix i està buscant solucions.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Per començar, Luka Modric sempre ha confessat el seu desig de retirar-se al Reial Madrid, però no s'ho estan posant gens fàcil. La temporada passada ja va tenir ofertes marejants d'Aràbia Saudita, però va decidir quedar-se després de la promesa de Carlo Ancelotti , que li va assegurar tenir un paper destacat a la rotació de l'equip. Ara bé, al debut de la Lliga Modric només va poder jugar els últims minuts i això li sembla insuficient, així que està valorant sortir al gener.

Carlo Ancelotti assenyala amb el dit cap a Luka Modric
El futur de Modric, a les mans d'Ancelotti | Europa Press

I és que Luka Modric encara té un somni per complir: Jugar l'Eurocopa del 2024. Tot i això, el croat sap que haurà de rendir a un nivell òptim durant el curs si vol anar convocat. Al combinat nacional ningú té el lloc garantit i menys amb 37 anys, així que el '10' del Reial Madrid haurà de revertir la situació abans que sigui massa tard i pretén sortir del club blanc al gener si la situació no canvia.

Luka Modric, a l'ombra dels més joves

Luka Modric va signar la seva renovació quan ja sabia que Jude Bellingham arribaria al Reial Madrid. El fitxatge de l'anglès feia temps que estava preparat, però Modric va assumir el repte i va decidir ampliar el contracte un any més. Això sí, Carlo Ancelotti li va prometre minuts que, de moment, no li ha donat.

Sí, perquè Carlo Ancelotti, que sempre ha estat molt fan de confiar en un grup molt reduït, va decidir apostar pel mig camp del futur i deixar Luka Modric i Toni Kroos al banc. Una decisió controvertida, ja que la parella formada pel '10' i el '8' ha donat moltes alegries al Reial Madrid i ha desembussat molts partits, però l'invent va funcionar a les mil meravelles i Jude Bellingham, Tchouaméni, Camavinga i Valverde van dominar la trobada completament.

Per tant, si la dinàmica no canvia, hi ha moltes possibilitats que Luka Modric abandoni el Reial Madrid durant el proper mercat de fitxatges. El seu objectiu és l'Eurocopa del 2024 i vol arribar de la millor manera possible, així que tot depèn de Carlo Ancelotti.