Lucas Vázquez pensatiu a la banqueta amb la mà a la barbeta

El sacrifici de Lucas Vázquez per seguir al Reial Madrid, Florentino Pérez aplaudeix

El lateral del Reial Madrid vol seguir, però ha de complir certes condicions

Lucas Vázquez és un soldat del Reial Madrid i sempre està disponible per allò que necessiti fer Carlo Ancelotti amb els seus esquemes. Es va criar a La Fàbrica blanca i va formar part de l'icònic Castilla format per Joselu, Jesé, Morata o Nacho. Però a més, Lucas també ha aconseguit tots els títols possibles defensant el club dels seus somnis i sent decisiu, com als penals de la final de la Champions a Milà.

Tot i això, la seva aventura està a punt d'acabar, ja que el seu contracte amb el Reial Madrid expira el 2024 i Florentino Pérez no sembla gaire per la tasca de renovar-lo un altre any. La situació és tremendament delicada, ja que Lucas Vázquez ja ha rebutjat diverses ofertes aquest mateix estiu per seguir, però ara es podria veure obligat a dir adéu. Això sí, encara té una última oportunitat per convèncer Florentino i sembla que s'asseurà amb el president per traslladar-li la seva proposta.

Lucas Vázquez somrient en primer pla amb Florentino Pérez al fons sobre un camp de futbol
Lucas intentarà convèncer Florentino amb la seva idea | Europa Press, Canva Creative Studio

Lucas Vázquez vol seguir al Reial Madrid

Lucas Vázquez no vol sentir ni parlar d'una possible sortida del Reial Madrid. Aquí ha passat gairebé tota la carrera esportiva i, malgrat que ha tingut altres aventures com la de l'Espanyol, el seu desig és acabar la seva dilatada trajectòria al Santiago Bernabéu. És feliç a la capital i està encantat amb el rol que li ha donat Carlo Ancelotti , ja que cada any té minuts suficients per ajudar i demostrar la seva enorme vàlua.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del Real Madrid en Telegram!

Per tot això, Lucas Vázquez està disposat a reduir el salari de forma considerable i renovar amb el Reial Madrid. Un moviment que ha deixat pensatiu Florentino Pérez, ja que no esperava el gest del lateral i ara ho ha de valorar. Sí, perquè amb aquesta declaració d'intencions, Lucas està dient a Florentino que vol seguir a qualsevol preu i que els diners no seran un impediment per a la seva renovació.

Florentino Pérez encara no ho té clar

És evident que Lucas Vázquez no es planteja cap altre escenari que no sigui signar una o dues temporades més amb el Reial Madrid, però Florentino Pérez té al cap altres plans. I és que el president vol donar un rentat de cara als laterals , que no estan al nivell de la resta de la plantilla, ja sigui per edat o per rendiment.

A la dreta, Dani Carvajal i Lucas Vázquez superen els 30 i el rendiment hauria d'anar caient curs rere curs. De moment, el '2' està davant de Lucas, però el gallec mai no es rendeix i està disposat a abaixar-se el sou per continuar competint. Mentrestant, al costat esquerre, Ferland Mendy no convenç i Florentino Pérez està buscant donar-li sortida a canvi d'una bona xifra.

És clar que Carlo Ancelotti o qualsevol altre entrenador estaria encantat amb la continuïtat de Lucas Vázquez, però és Florentino Pérez qui ha de prendre la decisió final. Als seus 32 anys, el '17' del Reial Madrid ja ha fet el primer pas per aconseguir-ho, però ara tot depèn de Florentino i els seus plans, que passen per fitxar i renovar aquesta posició. Això sí, si Lucas està disposat a rebaixar el seu salari considerablement, potser el president es veurà obligat a dir que sí, ja que seria una estupidesa rebutjar un futbolista tan polivalent per quatre duros.