Ibai Llanos amb Kylian Mbappé

La sentida reflexió d'Ibai Llanos sobre Kylian Mbappé: Molts aplaudeixen el seu discurs

El popular streamer no s'ha mossegat la llengua a l'hora de parlar del fitxatge del francès Reial Madrid

Ibai Llanos és un dels referents del món streamer a Espanya i un fervent seguidor del Reial Madrid. Sempre que pot parlar i discutir sobre l'actualitat del conjunt merengue i, com no podia ser altrament, ara el debat està centrat en el futur de Kylian Mbappé.

El crac del PSG està immers en un culebró que ja s'allarga més de tres estius i la solució, encara que sembla propera, no està gens clara. De moment, Kylian Mbappé segueix apartat del grup i s'entrena amb els altres "indesitjables" del club francès mentre el Reial Madrid estudia les seves opcions. Una situació que ha fet esclatar Ibai Llanos, que confessa estar "fart" d'aquest tema.

Ibai Llanos mira Kylian Mbappé sota la neu
Ibai, cansat de Mbappé | Europa Press, @ibaillanos

Ibai Llanos no es mossega la llengua i parla sobre Kylian Mbappé

Davant aquest escenari, Ibai Llanos va aparèixer fa uns dies al canal del periodista Siro López per parlar sobre Kylian Mbappé i no va deixar ningú indiferent amb les seves afirmacions. I és que el rei de Twitch sembla estar una mica cansat del joc de Mbappé i li ha demanat que es decideixi.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

"Amb el cor a la mà, al meu Kylian Mbappé, personalment, m'ha decebut una mica força", començava dient Ibai. "Tot aquest rotllo de la pasta, de la cosina, de la fidelitat i de la seva p*** mare em té cansat a un nivell que de debò no comprenc". Sens dubte, unes declaracions picants i fora del comú, ja que malgrat que Ibai Llanos és seguidor del Reial Madrid, no ha dubtat a atiar el bo de Kylian Mbappé.

IBAI: "MBAPPÉ ME HA DECEPCIONADO"

Però la cosa no ha quedat aquí, i Ibai Llanos ha continuat argumentant sobre Kylian Mbappé. "Si tu vols venir al Reial Madrid, que saps que has de venir al Reial Madrid, que vols venir al Reial Madrid, ¿per què muntes tot aquest pollastre?", ha dit. En aquest sentit, Ibai va continuar criticant l'ànsia econòmica que sembla tenir Mbappé i que apunta és un dels factors que està entorpint el fitxatge: "No pots guanyar més diners".

Ibai Llanos acusa Kylian Mbappé de ser un pesseter

I és que Ibai Llanos es va mostrar realment enfadat amb Kylian Mbappé. "T'han apartat, et volen vendre, quina cosina de fidelitat? si no pares de treure pasta. Del contracte del PSG, del contracte del Madrid, de la prima de fitxatge, mascle, ja està", va sentenciar l'influencer.

Evidentment, Ibai Llanos parla des d'una perspectiva externa i part de la feina és causar aquest tipus d'impressions, però molts aficionats del Reial Madrid han sortit en defensa. Hi ha una gran part del madridisme que considera que Kylian Mbappé està jugant amb el Reial Madrid i no els ho perdonen. És cert que el PSG li ofereix més diners, o més ben dit, que fitxant pel Madrid deixaria de guanyar molt, però això és precisament el que li recrimina Ibai.

I és que, per si no fos prou, Ibai Plans va continuar ventant a Kylian Mbappé i va dir que "ja està, Mbappé, tens moltíssima pasta. Te l'has guanyat, te l'has merescut, però vine al Madrid a guanyar moltíssima pasta i a ser el millor. És que et falta l'ambició de guanyar la Champions que no la tens i de guanyar una Pilota d'Or, que no el tens".

Sens dubte, un discurs que bona parteixi de l'afició del Reial Madrid ha valorat i més després d'escoltar l'al·legat final de Ibai. "Deixa de ser tan titella, el teu president t'ha apartat, t'ha dit que et venen, ja està. Tant que et penedeixes, fes-ho ja".