Carlo Ancelotti i Kylian Mbappé cara a cara, sobre un camp de futbol

Carlo Ancelotti ja coneix els detalls del pacte entre Kylian Mbappé i el PSG

El jugador francès vol fer les coses bé per no fer perdre diners al PSG, però segueix sense haver notícies de la seva renovació

Kylian Mbappé ha decidit ser un cavaller i, per exemple, rebutjar, entre d'altres, la prima de 100 milions d'euros per fidelitat. Aquest gest que fa el davanter és per estalviar diners al club on milita actualment, el París Saint-Germain. A més, l'actitud del francès amb aquests fets, l'aproximarien novament al conjunt. D'aquesta manera, es dissoldria un ambient de crispació que no ajuda res. Tampoc els de Carlo Ancelotti.

Luis Enrique, el tècnic del PSG, el podria tornar a incloure amb la resta de companys. Així, seria possible sumar-se a Ousmane Dembélé, Marco Asensio, Kolo Muani o Gonçalo Ramos. La missió és que la base d'atac pugui substituir les sortides de Messi i Neymar.

Kylian Mbappé seriòs
Kylian Mbappé, un dels culebrons més extensos del futbol | Europa Press

El desig del PSG continua sent que es quedi

En cap apartat de l'acord diu que Kylian Mbappé hagi de renovar, encara que la idea del PSG és allargar el contracte, almenys, fins al 2025. Aquest pacte ha d'arribar abans del 2 de gener del 2024, ja que tot el que signifiqui un dia més , significaria que l'abans seria ja lliure. El compromís amb el club acaba el 30 de juny del 2024.

Tal com hem pogut veure, Al-Khelaifi ho ha intentat tot en aquestes últimes campanyes per convèncer Kylian Mbappé per signar el seu nou contracte. Sense èxit en cap ocasió a excepció de l'estiu passat, buscaria un contracte amb més compromís. Els de Carlo Ancelotti, per la seva banda, desitjosos que aquesta situació no arribi a bon port.

El Reial Madrid segueix interessat, però amb precaució

Tot i que el Reial Madrid segueix volent incorporar Kylian Mbappé a les seves files, no ho farà amb un xec en blanc. Des de la capital espanyola no volen pensar el que fins ara no ha pogut ser. Han estat 5 temporades amb la il·lusió de portar-ho, però ara no pretenen seguir amb l'odissea tot i ser un objectiu ferm de Carlo Ancelotti.

Kylian Mbappé té la paella pel mànec, no obstant, des del Reial Madrid no se la tornaran a jugar. Els blancs proposen que sigui el '7' el que marqui els temps i faci pressió, així que si no renova tindria la porta oberta per signar amb el Reial Madrid. D'aquesta manera, Kylian Mbappé es podria incorporar a les files de Carlo Ancelotti quan s'acabi contracte a París.

Precisament des de França ja pensaven que Kylian Mbappé abandonaria les files del PSG. Per descomptat, el mercat que han fet a l'estiu els parisencs indicaven a no tenir problemes per fer gols, ja que s'han gastat més de 350 milions a la davantera. Tant els fitxatges de Kolo Muani com de Gonçalo Ramos, en aquest darrer cas arriba com a cedit, són incorporacions de davanters joves amb projecció de futur.