Carlo Ancelotti davant una pissarra de futbol

Carlo Ancelotti confirma que hi haurà canvis a l'onze i deixa diversos assenyalats

El que avisa no és traïdor i Carlo Ancelotti ja en va parlar fa unes setmanes

Carlo Ancelotti és conscient de la plantilla tan completa que Florentino Pérez li ha proporcionat i ara ha de començar a prendre les primeres decisions. Moltes no seran fàcils, ja que el seu plantejament pot afectar algun dels pesos pesants del vestidor, però amb els fitxatges que han arribat no li queda més remei. I és que el Reial Madrid ha incorporat molt de talent amb Jude Bellingham, però també ha perdut Benzema i  això ha provocat algunes remodelacions en els plans d'Ancelotti .

En concret, Carlo Ancelotti ja va avisar a l'inici de la pretemporada que “no podem oblidar que el sistema que hem utilitzat en els darrers anys ens ha donat molt èxit. No obstant, hem de trobar un nou estil i ho intentarem a la gira que és un bon moment". Sens dubte, unes declaracions molt contundents que van desvetllar les noves doctrines del tècnic del Reial Madrid i que ja hem pogut comprovar de primera mà.

Carlo Ancelotti es passa al 4-4-2

Carlo Ancelotti ho va tenir clar des del primer moment. L'adéu de Karim Benzema i l'arribada de Jude Bellingham han provocat modificacions en la idea de joc i, durant la pretemporada, hem pogut veure quina serà la seva nova formació.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Davant l'AC Milan, el Manchester United i el FC Barcelona, Carlo Ancelotti ha deixat enrere el seu reconeixible 4-3-3 i ha apostat per poblar més el centre del camp amb un 4-4-2. D'aquesta manera, l'italià pot aprofitar molt millor les peces que té a la vostra disposició i dotar de més llibertat els Jude Bellingham, Luka Modric o Arda Güler.

Aquest sistema, però, també té els seus desavantatges. I és que, si Carlo Ancelotti decideix apostar de manera recurrent pel 4-4-2, el Reial Madrid patirà a l'hora d'anotar gols. Sí, perquè tot el pes ofensiu recaurà sobre les espatlles de Vinícius Júnior i Rodrygo Goes, però cap dels dos és davanter centre nat i Joselu sortirà des de la banqueta.

Carlo Ancelotti només pot comptar amb un davanter centre

Carlo Ancelotti no té dubtes sobre el seu nou esquema, però la veritat és que s'ha vist obligat a canviar-lo. Durant tota la seva carrera ha optat per un trident ofensiu, però aquest any el Reial Madrid només compta amb un ariet pur en plantilla i això ha provocat canvis dràstics. I és que, actualment, Ancelotti només té Joselu per desencallar els partits i prefereix utilitzar-lo com a revulsiu.

D'aquesta manera, Carlo Ancelotti s'ha vist en l'obligació de donar l'oportunitat a un centre del camp més poblat i comptarà amb moltes més solucions a aquesta zona. A dia d'avui, Ancelotti compta amb fins a 8 migcampistes per a 4 posicions i la baralla serà molt renyida, però aquesta és l'única solució per a una plantilla una mica descompensada. De fet, només Vinícius, Rodrygo, Brahim Díaz i Joselu poden actuar a la parcel·la ofensiva, ja que Arda Güler hauria d'actuar a la punta del rombe d'aquest nou dibuix.

Per tant, és més que evident que Carlo Ancelotti continuarà provant aquest nou plantejament, almenys, fins a l'inici de la temporada. El Reial Madrid no es pot permetre quedar tan lluny de la baralla per LaLiga un altre any seguit i, des del primer partit, la victòria serà imprescindible. Això sí, Ancelotti no és tonto i no posarà en risc tot el curs per aquesta idea, així que si les coses no funcionen, tornar al 4-3-3 serà la primera solució.