Brahim Díaz en primer pla

Què passa amb Brahim Díaz? La decisió d'Ancelotti no ha agradat gens a l'afició

Brahim Díaz és un dels fitxatges del nou Reial Madrid, però ja està 'acabat'

Brahim Díaz ha tornat al Reial Madrid després del brillant pas per Itàlia. Allí es va convertir en un autèntic ídol de masses i va ajudar l'AC Milan a aixecar un scudetto molts anys després. Tot i això, després de la marxa d'Asensio, Florentino Pérez es va posar en contacte amb el malagueny per proposar-lo tornar a Espanya i així ha estat.

Avui dia, Brahim Díaz és futbolista de ple dret de la primera plantilla del Reial Madrid i ara tot depèn d'Ancelotti. Sí, perquè l'italià li va prometre al '21' que disposaria de prou minuts de joc, però de moment no està complint la seva promesa. De fet, Brahim ha estat el que menys minuts ha jugat durant la pretemporada, només per davant d'Odriozola, que és més fora que a dins.

Carlo Ancelotti i Florentino Pérez amb Brahim Díaz presentant la seva samarreta
Ancelotti es carrega a Brahim abans de començar | Cedida, @brahim

Brahim Díaz no esperava aquesta reacció d'Ancelotti

Brahim Díaz va arribar molt il·lusionat al Reial Madrid malgrat els dubtes inicials. I és que, mesos abans del fitxatge, el crac andalús va assegurar que era molt feliç a Itàlia i que no passava pel cap canviar d'aires. Tot i això, la trucada de Florentino Pérez el va fer replantejar-se la seva situació i va acabar acceptant l'oferta.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Ara bé, Brahim Díaz esperava que Ancelotti comptés més amb ell i li donés moltes més oportunitats. És cert que va ser titular al primer partit de pretemporada, però després va desaparèixer de la rotació de misteriosament i ningú va entendre el motiu. A més, no es pot dir que al Reial Madrid li sobrin alternatives a la parcel·la ofensiva, i per això el pla d'Ancelotti és encara més incomprensible.

Carlo Ancelotti en una roda de premsa a Valdebebas
Ancelotti i les seves manies | Europa Press

Ancelotti no és gaire fan de Brahim Díaz

Quan va començar a sonar el nom de Brahim Díaz per tornar al Reial Madrid, moltes informacions apuntaven que Ancelotti no el tenia entre les seves preferències. El seu rendiment a la Sèrie A havia estat excel·lent i el seu perfil és realment diferent de tots els altres. De fet, tots pensem que aquestes notícies eren només rumors quan, sense pensar-ho, Ancelotti va decidir donar-li la titularitat a la primera trobada de la gira.

Tot i això, una vegada ha conclòs la pretemporada del Reial Madrid podem assegurar que la fixació de Carletto amb Brahim Díaz és real. En total només li ha permès jugar 93 dels 360 minuts possibles i, com hem dit, només Odriozola s'ha quedat més estona a la banqueta. Però, a més, la realitat és que l'ex del City ha complert les expectatives, així que no hi hauria d'haver motius perquè no jugui més.

Per tot això, sembla que aquesta temporada serà realment difícil per a Brahim Díaz. Podia haver-se quedat a Milà, però Florentino li va assegurar que al Reial Madrid tindria lloc, però no comptava amb la tossuderia d'Ancelotti. L'experimentat entrenador no li ha donat ni bola a la gira americana i, si no canvia la situació, seguirà amb la seva idea a LaLiga.