Jude Bellingham amb un somriure

El Reial Madrid assumeix que la marxa de Jude Bellingham és impossible evitar

El britànic té dos colors al cor

Jude Bellingham acaba d'arribar al Reial Madrid i ja s'ha guanyat l'afició merenga. Només porta 4 partits de temporada i ja ha anotat 5 gols, sent així el màxim golejador de LaLiga.

Des que va arribar a Madrid se li ha donat suport i animat molt, cosa que ha agraït. Segurament, això tingui alguna cosa a veure amb la seva impressionant arrencada. En només dos mesos ja compta amb tot el suport de Madrid i té tothom futbolístic expectant.

Però sembla que Jude Bellingham no és només del Reial Madrid, ja que hi ha un altre club pel qual sent el mateix amor o més.

Muntatge de Jude Bellingham besant l'escut i Ancelotti somrient
Serà aquest l'únic escut que fa un petó? | Europa Press

A Jude Bellingham li vénen èpoques de decisions

Abans de jugar al Borussia Dortmund, Jude Bellingham era al Birmingham, que sembla que és el club de la seva vida. El jugador va deixar el Birmingham als 17 anys, i 3 anys després encara continua anant de tant en tant per recordar vells temps. De fet, és tant l'amor que el Birmingham té a Jude Bellingham que han reservat el dorsal "22" per quan el madridista hi torni a jugar.

Hi havia gent que creia que simplement havien retirat el número, però ja han deixat clar que no és així. Simplement confien en la tornada de Jude Bellingham i volen que aquest número li pertanyi només a ell quan arribi el moment. L'any passat, quan el jugador va anar de visita a l'estadi del Birmingham, en va sortir ovacionat pels antics seguidors.

En aquests casos, és quan es veu l'amor d'un club per un jugador. És difícil que un estadi aclami algú que ha marxat a un altre lloc. Això demostra el fort aferrament que hi ha entre Jude Bellingham i el Birmingham.

Jude Bellingham se n'anirà del Reial Madrid?

Ja no és només el fet d'estimar una entitat, sinó que l'entitat també t'estimi a tu. Des de directius fins a ultres esperen tornar en algun moment de la seva carrera. Encara és aviat per dir si Jude Bellingham tornarà o no, però sí que es pot especular.

Si Jude Bellingham vol el club d'aquesta manera, no seria estrany que en uns anys el veiem a les files del Birmingham. És clar que allà ho considera un autèntic ídol i li han reservat el seu '22' per quan decideixi tornar, cosa que passarà tard o d'hora.