Raphinha mostra el seu enuig

Raphinha pateix el càstig de Xavi Hernández i queda molt tocat

Raphinha és castigat per Xavi

Raphinha no està gaudint de cap oportunitat al Barcelona, sent la cinquena opció per a Xavi. Per darrere de Lewandowski, Ferran Torres, Lamine Yamal i João Félix. Aquest darrer ha estat una expressa petició de Xavi per donar-li donaria més competència a la posició de Raphinha, cosa que preocupa el preocupa.

Ara mateix seria la posició amb més competència de la plantilla culer, que comptaria amb tres efectius, els quals hauran de pesar per la titularitat. El titular Lamine Yamal, el nou fitxatge João Félix i finalment i l'antic titular Raphinha. Per això, cada vegada més Raphinha veu cada vegada més lluny el seu lloc de titular per la dura competència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Raphinha és l'únic que no ha demostrat

A l'estrena de Lliga del Barcelona, l'equip culer no va passar de l'empat a zero contra el Getafe, en un partit força tancat. Raphinha no va tenir la seva millor actuació, tenint problemes quant a comportament i disciplina, costant-li la vermella. Cosa la qual no ha assegut molt bé a la directiva, i pot ser un dels motius pels quals no gaudeix d'aquells anhelats minuts.

El fitxatge de Raphinha va costar al club uns 60 milions d'euros, el fitxatge més car de l'any passat. Ara mateix es troba en una situació delicada al Barcelona, que en qualsevol moment es podria plantejar una possible venda. Allunyant un jugador amb què Xavi no compta, encara que una possible venda seria per un preu molt inferior al pagat.

El seu alt rendiment ha baixat dràsticament

Raphinha destaca sobretot pel seu arribat a porteria, pel seu instint golejador i per la seva visió als metres finals. Però ara mateix, amb el seu lloc en perill i amb manca de confiança, pot entrar en una espiral autodestructiva. Recordem tots els cabreigs de Raphinha quan el substituïen l'any passat, ara la pregunta és com reaccionarà a faltar minuts.

Xavi es va fixar a Raphinha per la seva irrupció al futbol anglès de la mà del Leeds, on en dues temporades va anotar 17 gols i 12 assistències en 60 partits. Si passem aquestes dades a única temporada en què vaig jugar 30 partits ens dóna un total de vuit gols i sis assistències. Dades de rendiment iguals a les de la temporada passada, cosa que no és bona tenint en compte que ara compta amb jugadors de més nivell.