Carlo Ancelotti i Kylian Mbappé cara a cara, sobre un camp de futbol

Quin serà l'esquema de Carlo Ancelotti si arriba Kylian Mbappé? Estudia 3 alternatives

Ancelotti haurà d'estudiar quina seria la millor alineació en cas que arribés el francès

Kylian Mbappé pot estar a prop de fitxar pel Reial Madrid, cosa que ha generat un important dilema per a Carlo Ancelotti. L'italià ha canviat l'esquema en aquesta pretemporada a un 4-4-2 per l'absència d'un nou 'crack'. Però depèn de si arriba Mbappé o no, podria tornar al 4-3-3.

És clar que Carlo Ancelotti és un gran amant del 4-3-3 i ho porta utilitzant moltes temporades. Tot i això, la més que possible arribada de Kylian Mbappé podria fer variar els plans de l'entrenador del Reial Madrid, que podria disposar novament d'un '9' de plenes garanties.

Carlo Ancelotti davant una pissarra de futbol
Ancelotti té diverses possibilitats | Cedida

L'italià ha canviat l'esquema aquesta pretemporada a un 4-4-2

L'arribada de Mbappé es podria concretar al final de l'estiu, cosa que planteja la pregunta de com s'adaptarà a l'equip blanc. En cas que Ancelotti es mantingui ferm amb el 4-4-2 actual, Mbappé encaixaria en aquest esquema amb Vinícius com els dos davanters referència. Darrere seu, quatre centrecampistes, amb Bellingham com a enllaç, completarien la formació.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Tot i això, alguns futbolistes com el mateix Vinícius o Rodrygo podrien no veure's completament potenciats en aquesta formació. D'altra banda, Ancelotti també podria considerar la formació 4-2-3-1, que encara no ha provat fins ara.

En aquest cas, se sacrificarien alguns centrecampistes per brindar més suport a Mbappé, que ocuparia el rol de davanter centre. Darrere seu, jugadors com Rodrygo o Brahim podrien ser els més adequats per a la posició de mitjapunta. Es completaria l'esquema amb Vinicius a la banda esquerra i Valverde o altres a la dreta.

El futur de Mbappé ha estat objecte d'especulació, ja que ell no vol renovar el contracte amb el PSG. Això ha portat l'equip parisenc a obrir la possibilitat d'una venda immediata si arriba una oferta interessant del Reial Madrid o altres equips. El conjunt blanc ha estat vinculat amb el davanter durant diversos anys. La seva arribada afegiria una nova dimensió a l'atac de l'equip, especialment després de la marxa de tota la 'BBC'.

És impensable que Mbappé pugui jugar a l'esquerra estant Vinícius

Pel que fa a la seva adaptació al Reial Madrid, hi ha diferents opinions sobre com hauria de ser ubicat al camp. Alguns creuen que Mbappé pot jugar en qualsevol posició perquè és un jugador excepcional capaç de decidir partits per si mateix. Tot i això, altres consideren que hauria de tenir llibertat de moviment en l'atac i no estar fix com a davanter centre.

Kylian Mbappé al costat de l'escut del Reial Madrid
Mbappé, molt a prop del Reial Madrid | Canva Pro

La posició de la banda esquerra també es converteix en un tema de debat, ja que Vinícius ha estat en gran forma i també és un jugador important a l'equip. A més a més, aquest any portarà el 7, dorsal de Mbappé al PSG.

El possible fitxatge de Mbappé seria un canvi significatiu per al Reial Madrid i generaria expectatives i desafiaments per a Ancelotti. La decisió sobre la formació i la ubicació de Mbappé serà clau per a l'èxit de l'equip la temporada que ve. Amb un jugador del seu calibre, el Madrid encara seria més temible a Europa.

La incògnita sobre el futur de Mbappé s'aclarirà aviat, encara que ja queden pocs aficionats que tinguin paciència amb el francès.