Simeone en primer pla

Comencen els problemes per a Simeone: El present i el futur del club estan KO

A l'equip del 'Cholo' Simeone se li veuen les costures només començar el curs

Problemes per a Simeone només començar el curs. En un any que ha de ser de consolidació per a l'Atleti, el 'Cholo' veu com l'equip ja se li veuen les costures a finals d'agost. El problema? La posició de pivot.

Es tracta d'un mal endèmic per al 'Cholo' Simeone. Ja ho va ser l'any passat i aquesta temporada, encara sense reforços, va pel camí de ser un calc. Koke es va lesionar en el primer partit de Lliga contra el Granada i el jugador del planter, Pablo Barrios, va ser l'escollit per Simeone per substituir el capità.

Imatge del futbolista de l'Atlètic de Madrid, Koke Resurrecció
Koke, lesionat, obre la caixa de pandora a l'Atlètic de Madrid | Europa Press

A priori, una solució que ara ha esdevingut un trencaclosques. Pablo Barrios es va retirar per molèsties de l'últim entrenament de l'Atleti i es podria passar unes setmanes al dic sec. De moment, l'Atlètic de Madrid no ha informat sobre la lesió de Barrios, però Simeone ja sap que estarà en quadre per visitar diumenge el Betis.

La solució? Axel Witsel

La direcció esportiva de l'Atlètic de Madrid no pot donar a Simeone allò que vol. El 'Cholo' fa temps que demana un altre reforç per a la medul·lar, però sense sortides no hi haurà reforços.

Així mateix, Simeone només té una alternativa a la banqueta: Axel Witsel. El belga és l'única opció que té el 'Cholo' per a la medul·lar i sortirà d'inici davant el Betis. Alternativa que no agrada a Simeone, ja que veu des de fa temps Axel Witsel més com a central que com a migcampista.

Simeone demana un sol fitxatge

Simeone té molt clara la peça que falta a aquest Atleti: Pierre-Emile Højbjerg. El pivot del Tottenham Hotspur és del gust de l'entrenador argentí i hauria demanat un esforç per portar el jugador a la disciplina blanc-i-vermella. El problema? Que l'Atleti no té liquiditat per fer l'operació avui en dia.

Això sí, si l'Atleti aconsegueix vendre, es llançarà a per Højbjerg. Avui dia, és el gran candidat per al lloc i el futbolista danès estaria per la tasca de canviar la Premier per La Lliga.